Electromagnetica

Fondata la 27 noiembrie 1930 sub denumirea de “Standard Electrica Romana”, societatea ELECTROMAGNETICA s-a constituit ca principalul producator de echipamente de telecomunicatii din Romania.

În prezent Electromagnetica este o companie cu capital integral privat, listată la categoria I a B.V.B Electromagnetica este recunoscuta ca producător şi furnizor tradiţional de echipamente de distribuţie şi măsurare a energiei electrice, solutii de iluminat cu LED, statii de incarcare masini electrice, subansamble electrice si electronice, subansamble metalice si din mase plastice injectate, scule si matrite, subansamble auto, sisteme de siguranţă a traficului feroviar. De asemenea, este orientată către producţia de energie verde şi tehnologii destinate creşterii eficienţei energetice.

Toate produsele sunt realizate conform normelor şi standardelor naţionale şi europene. Produsele sunt proiectate şi dezvoltate în propriul departament de cercetare-proiectare al companiei si au un grad inalt de integrare, gratie diversitatii de tehnologii de fabricatie pe care societatea le detine.

Sub titulatura de Electromagnetica Business Park, societatea ofera servicii de inchiriere pentru spatiile excedentare, administrand peste 32.000 mp de spatii de inchiriat la sediul central din Bucuresti, cu destinatia de birouri, depozite, productie, prestari servicii si sali de conferinta. Gradul de ocupare este de peste 93%.

Evolutia viitoare a societatii are in vedere desfasurarea unui mix de activitati complementare care sa ofere stabilitate pe termen lung, precum si derularea de activitati adiacente care sa permita valorificarea superioara a resurselor existente.

Capacitati tehnologice

  • Linii automate de plantare automata a componentelor electronice (SMD)
  • Departament executie matrite
  • Prelucrarea metalelor la rece
  • Linie de asamblare prin sudare
  • Linie injectie mase plastice
  • Laboratoare :
    • Verificare metrologica contoare
    • Fotometrie si compatibilitate electromagnetica