Produsele Fitbit ajută oameni din lumea întreagă să ducă o viață mai activă și mai sănătoasă, oferindu-le informații despre activitățile lor fizice, alături de sfaturi practice pentru a-și îndeplini obiectivele de fitness. Fiind cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, Fitbit creează produse și experiențe care motivează utilizatorii să aibă o viață mai sănătoasă.

Compania oferă o gamă variată de produse inovatoare potrivite pentru monitorizarea activităților sportive precum brățările inteligente Fitbit Charge 3, Alta HR™, Alta®, Fitbit Flex 2®, alături de ceasurile inteligente Fitbit Ionic™ și Fitbit Versa™, căștile wireless Fitbit Flyer™ și cântarele inteligente Fitbit Aria® și Fitbit Aria 2™. Produsele Fitbit se găsesc în peste 39,000 de lanțuri de magazine din 87 de țări.

Bazându-se pe una dintre cele mai mari rețele sociale globale cu oameni care vor să își îmbunătățească stilul de viață, platforma Fitbit oferă informații și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, printre care Fitbit, Fitbit Coach și sistemul de operare Fitbit OS pentru smartwatch-uri. Fitbit Health Solution lucrează la îmbunătățirea soluțiilor prin care angajatorii, cei care lucrează în asigurări și alte persoane din domeniul asistenței medicale să poată îmbunătăți sănătatea oamenilor.