FreeWheel

FreeWheel reprezinta primul si cel mai energic brand de vehicule electrice dedicate deplasarii pe distante scurte si medii, din Romania. Valorile FreeWheel sunt foarte simple: Inovatie, Calitate, Respect. Intr-o era a vitezei in care tehnologia avanseaza cu o dinamica incredibila, FreeWheel imbina cu succes tehnologia si utilitatea astfel incat toate produsele FreeWheel sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Ca vorbim despre distractie sau despre utilitate, FreeWheel va satisface si cele mai pretentioase doleante. Fie ca vorbim despre copii sau despre adulti, FreeWheel isi doreste ca toti sa fie bucurosi ca fac parte din familia FreeWheel, si astfel cu fiecare zi ce trece, povestea FreeWheel sa devina mai iubita.

FreeWheel a reusit sa isi duca povestea si peste hotare, astfel ca in 2016 a ajuns pe rafturile celor mai mari comercianti de vehicule electrice din Europa. Germania, Spania, Austria, Franta, Grecia sau Italia sunt doar cateva tari dezvoltate ce si-au dorit ca produsele FreeWheel sa fie prezente in peisajul cotidian al fiecareia. Astazi putem vorbi despre o lista de peste 10 tari din Europa in care FreeWheel este prezent. Calitatea, siguranta si dorinta de performata au facut din FreeWheel unul din cele mai mari branduri de vehicule electrice din Europa si cel mai mare din Romania.

Promisiunea FreeWheel pentru toti cei ce folosesc produsele noastre dar si pentru cei ce isi doresc sa descopere povestea FreeWheel, este una foarte sincera si anume: nu ne vom opri din incercarea de fi cei mai buni, astfel incat distractia si utilitatea sa poata merge impreuna acompaniati de calitate si siguranta. FreeWheel iti va spune in fiecare zi ca “Viitorul este la picioarele tale”.