Microsoft

Microsoft este o companie de tehnologie a cărei misiune este de a încuraja fiecare persoană și fiecare organizație de pe planetă să realizeze mai mult. Ne străduim să creăm oportunități locale, creștere și impact în fiecare țară din întreaga lume. Strategia noastră este de a construi cele mai performante platforme și servicii de productivitate pentru o zona de cloud inteligent și inteligență artificială (AI).

În România, Microsoft, împreună cu cei peste 3.000 de parteneri locali de afaceri, oferă companiilor și persoanelor un set bogat de soluții de mobilitate și eficiență. Modul în care persoanele și organizațiile folosesc și interacționează cu tehnologia continuă să evolueze. Experiența unei persoane cu tehnologia se extinde din ce în ce mai mult pe o multitudine de dispozitive și devine mai naturală și multi-senzorială cu interacțiuni de voce, cerneală și privire.

Pentru a afla mai multe, opriți-vă de standul nostru la Săptămâna Tehnică din București sau aflați ultimele știri de la Microsoft la adresa news.microsoft.com/.