Signify Romania

Signify este liderul mondial în domeniul serviciilor, sistemelor și produselor de iluminat cu LED. Prin intermediul inovațiilor noastre, explorăm potențialul extraordinar al luminii pentru o viață mai luminoasă și o lume mai bună.

Deservim piețele profesionale și de consum, transformând spațiile urbane, comunitățile, spațiile de lucru, stadioanele, clădirile, centrele comerciale și locuințele. Produsele, sistemele și serviciile noastre ajută clienții să valorifice la maximum consumul de energie, sporesc eficiența și asigură experiențe și servicii noi.
De peste 125 de ani, Signify este deschizătoare de drumuri în ceea ce privește inovația și dezvoltarea industriei iluminatului, beneficiind de pe urma anvergurii și prezenței sale la nivel global. În calitate de companie de iluminat pentru Internet of Things, suntem hotărâți să ne extindem rolul de lider în domeniul iluminatului conectat.
Signify, denumită anterior Philips Lighting, a devenit o companie independentă după desprinderea acesteia din Royal Philips în luna mai 2016.

Signify comercializează cu mândrie cele mai bune mărci de produse de iluminat din lume: Philips, Interact, Modular, LucePlan, ColorKinetics si Philips Hue.

Philips Hue este cel mai inteligent sistem de iluminat personal wireless
Mai mult decat lumină, Philips Hue este despre ceea ce îţi poţi imagina. Cu Philips Hue, primul sistem de iluminat personal wireless din lume, intri în lumea iluminatului inteligent conectat chiar în intimitatea propriei tale case. Zi de zi poți personaliza dupa bunul plac luminile din casa ta – de la lumină albă funcțională caldă sau rece, până la scene de iluminat complexe în care poţi alege din 16 milioane de culori. Conectezi luminile Hue cu televizorul, muzică, filme sau jocuri și poţi avea experienţe de neuitat împreună cu familia sau prietenii tăi.

www2.meethue.com/ro-ro