Suzuki

„În cadrul Noului Plan de Management pe Termen Mediu, grupul va acționa unitar pentru a promova valorile companiei și va ținti către o creștere sustenabilă”, declara Toshihiro Suzuki, Representative Director and President Suzuki. Este o viziune pe care putem, deja, să o vedem pusă în practică prin tehnologia Hybrid dezvoltată de Suzuki, disponibilă în România la modelele Swift și Baleno. Grija față de mediu este prioritară pe toate piețele în care e prezentă compania, cu o atenție specială în Europa la armonizarea cu normele comunitare.

Numele Suzuki a devenit cunoscut în toată lumea pentru autovehicule, motociclete, motoare pentru ambarcațiuni și generatoare de putere, consacrate prin calitate și fiabilitate, dar mai ales prin originalitate.

În luna februarie a anului 2008, producătorul japonez a anunțat oficial deschiderea unei sucursale în România cu principalul obiectiv de a coordona, dezvolta și stabili politica comercială a mărcii japoneze pentru întreaga rețea de dealeri auto și de motociclete.

Suzuki comercializează în România o gamă extinsă de autoturisme și motociclete, iar dealerii autorizați Suzuki oferă servicii Sales, Service & Spare Parts în toate cele 30 de locații din țară. www.suzuki.ro