top of page
Background.png

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU SPEAKERII
DE LA ULTIMA EDIȚIE

burduja.png

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Sebastian Burduja

ADR_logos.png

Sebastian I. Burduja este Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării și deputat în Parlamentul României. Este doctor în economie (Summa Cum Laude, ASE București), absolvent al unui program de masterat în administrarea afacerilor (MBA) la Harvard Business School și al unui masterat în politici publice (MPP) la Harvard Kennedy School of Government. Este licențiat cu onoruri speciale al Universității Stanford. Între 2012 și 2016 a lucrat ca expert în dezvoltare regională la Banca Mondială în Washington D.C. Anterior, a fost consultant pentru Dalberg Global Development Advisors, o firmă de consultanță strategică specializată în proiecte la nivel național.

puchiu site.png

Director

Radu Puchiu

logo-aspen.png

Radu Puchiu conduce programul de Tehnologie și Societate din cadrul Institutului Aspen România și este co-fondator al H.appyCities, organizație ce construiește aplicații și platforme digitale care permit orașelor să gândească și să acționeze inteligent, ajutate de tehnologie, pentru beneficiul cetățenilor. Cu peste 10 ani de experiență în sectorul public, Radu Puchiu a fost un constant promotor al noilor tehnologii în sprijinul transparenței și dialogului între Guvern și societatea civilă.

 

Între octombrie 2012 și noiembrie 2017 a fost Secretar de Stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului responsabil pentru coordonarea politicilor publice și a strategiilor la nivelul Centrului Guvernului. A absolvit Facultatea de Design în București și cursurile organizate de către Internet Leadership Academy din cadrul Oxford Internet Institute, Oxford University, Marea Britanie.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
anca farcas.png

Data Scientist

Anca Farcaș

bosch-alb.png

Numele meu este Anca Farcaș, și sunt Data Scientist la Bosch. În prezent mă bucur atât de provocările sarcinilor tehnice, cât și de activitățile de coordonare ale echipei din care fac parte. Mai pe larg, sunt profesor de matematică și sunt pasionată de predare, învățare, mentorat și, foarte important, de extragerea unor informații semnificative din date. Am un doctorat în matematică și sunt liceențiată în psihologie, așa că experiența mea include un amestec de matematică, statistică, psihologie organizațională și educație, fiecare dintre ele aducând un plus în munca mea de zi cu zi.

ovidiu toma.png

CEO

Ovidiu Toma

cryptodata-logo-noback.png

Ovidiu Toma este un antreprenor și inovator în domeniul comunicării securizate prin intermediul tehnologiei Blockchain, în prezent co-fondator și CEO al companiei CryptoDATA Tech.

 

Ovidiu este unul dintre pionierii domeniului blockchain prin dezvoltarea celui mai mare data center din Europa, și, ulterior, prin implementarea și integrarea protocolului de criptare Voice Over Blockchain Protocol (VOBP) în domeniul comunicării și transferului securizat de date.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
marius vasile.png

Business Development Director

Marius Vasile

samsung

Marius Vasile ocupă, în ultimii 10 ani, pozitia de New Business Developer din cadrul Samsung Electronics România. În tot acest timp a urmărit să îmbunătățească experiențele clienților, din diverse industrii, venind cu idei și soluții tehnologice inovative. În 2018, Marius a fost numit responsabil pentru dezvoltarea soluțiilor Samsung DOOH (Digital Out of Home) în România. Proiectul său de referință fiind cel mai mare Samsung Outdoor Led din Sud Estul Europei, implementat în Timișoara în cadrul unui proiect important de regenerare urbană.

 

În prezent, Marius este responsabil de dezvoltare regională a strategiei privind modernizarea infrastructurii educaționale. Impreună cu partenerii tehnologici locali, dar și colaboratorii internaționali cu o vastă expertiză în domeniul Educației, își concentrează atenția spre dezvoltarea unui ecosistem complex de soluții tehnologice AV(audio-video) care răspunde nevoilor și standardelor educaționale.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
robert pufan_1.png

Cloud Solution Architect for Modern Work

Robert Pufan

Microsoft.png

Robert Pufan este Cloud Solution Architect pentru spațiile de lucru moderne. Robert face parte din echipa Microsoft de aproape 8 ani, trecând prin diferite departamente și divizii, cum ar fi: Mobile Devices sau Consumer & Devices Sales, iar de mai bine de doi ani lucrează pentru viitorul spațiilor moderne de lucru, în echipa comercială. Este responsabil de construirea de noi servicii, aplicații și bune practici de adopție pentru întregul ecosistem de parteneri Microsoft din Europa Centrală și de Est. Robert deține un master în cibernetică, este certificat ProSci în Adopție & Change Management și este trainer certificat Microsoft.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
calancea site.png

Sales Manager

Mihai Calancea

brother.jpg

Cu experiență de 20 de ani în domeniul vânzărilor, Mihai Calancea și-a dedicat mai mult de jumătate din carieră promovării produselor Brother. Pasionat de domeniul IT&C, Mihai este dedicat susținerii activității partenerilor B2B dar și utilizatorilor finali, reușind să transpună perfect specificațiile tehnice în beneficii.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
pl.png

COO

Dafina Maria Jeaca

ogor. nobackpng.png

Experiență vastă în dezvoltarea de proiecte IT de anvergură mare, pasionată de antreprenoriat și dedicată total dezvoltării businessului OGOR.ro

CONNECT WITH HER:

  • LinkedIn
beniamin site.png

Commercial & Consumer Brand & Category Manager

Beniamin Cojoc

Dell Technologies.png

Beniamin este în echipa Dell Technologies încă din 2012. În prezent ocupă postul de Commercial & Consumer brand & category manager după o ascensiune în cadrul companiei. Beniamin este expert în tot ce înseamnă device-uri de ultimă generație și oferă de peste un deceniu clienților consultanță la cel mai înalt nivel.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
facuaru site.png

Co-founder

Ciprian Făcăeru

ASA kv LOGOlight.png

Ciprian este arhitect al spațiilor virtuale și mixte, designer de experiențe digital augmentate și interactive, explorator al vastului teritoriu emergent definit de noilor tehnologii media. Este co-fondator și designer în cadrul Augmented Space Agency și asistent de cercetare în cadrul departamentului de cercetare al Universității Nationale de Arta Teatrala si Cinematrografica “I.L. Caragiale” În explorarea noilor tehnologii și forme de limbaj media aflate la intersecția dintre realitate și virtualitate, Ciprian contribuie la dezvoltarea soluțiilor XR cu aplicabilitate în cercetare academică, domenii artistice, creative și industriale. Misiunea lui este de a descoperi și genera noi soluții tehnologice inovativ-creative ce pot genera noi conexiuni sustenabile între spațiul fizic și spațiul digital.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
cezar.png

Brand Manager & CoFounder

Cezar Sigmirean

rua_logoFinal.png

Cezar Sigmirean este brand manager și CoFounder în cadrul proiectului RUA, cadru universitar și coordonar de program de studii Comunicare și Relații Publice, în cadrul UMFST din Târgu-Mureș.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
calin.png

Product Owner

Călin Lazăr

rua_logoFinal.png

Călin Lazăr este Product Owner @ RUA Games și a ales să se alăture evenimentului, datorită pasiunii sale pentru gaming și tehnologie.

 

Alături de colegii săi din echipa RUA, Călin și-a propus să contribuie și să-și aducă aportul în industria de eSports din Romania, și nu numai.

gabriel zamfir.png

Specialist în comunicare și co-fondator

Gabriel Zamfir

logo_digitalio_white.png

Cu peste 5 ani de experiență în jurnalism și 3 ani în PR și comunicare, Gabriel cunoaște îndeaproape peisajul media românesc și internațional. A scris pentru publicații precum DailyMail și Daily Mirror, a contribuit la proiecte de digitalizare atât în mediul public, cât și în privat, iar în prezent identifică și fructifică oportunități de promovare pentru antreprenori și corporații. Gabriel găsește mereu soluții pentru provocări dintre cele mai diverse. Atu-ul lui principal este că îi place să creeze punți între oameni pentru a genera cele mai bune oportunități pentru fiecare parte implicată.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
bottom of page