top of page
Background.png

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU SPEAKERII
DE LA ULTIMA EDIȚIE

tohanean.png

Vicepreședinte

Dragoș Tohănean

Dragoș Tohănean este vicepreședintele Autorității pentru Digitalizarea României. Are o experiență de peste un deceniu în domeniul IT&C. Este, ca formație, programator software – principala zonă de activitate fiind cea a domeniului SAP și a lucrat în mai multe companii de top din industria IT în România și Germania.

 

Are un MBA în Guvernanță Corporativă și Managementul Inovației la Universitatea de Științe Aplicate Gelsenkirchen și în prezent este înscris la doctorat în Administrarea Afacerilor, la Academia de Studii Economice din București. În paralel cu funcția de vicepreședinte ADR, Dragoș Tohănean este cadru didactic asociat la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Transilvania din Brașov.

ADR_logos.png
stelain bujduveanu site.png

Viceprimarul General al Municipiului București

Stelian Bujduveanu

logo pmb.png

Stelian Bujduveanu este Viceprimarul General al Municipiului București și membru în Consiliului General al Municipiului București.

 

Profesional, Stelian este licențiat în Drept și are un master în Dreptul Uniunii Europene. În perioada 2016-2020, Stelian Bujduveanu a lucrat tot în serviciul public în calitate de consilier general al Municipiului București. S-a făcut remarcat printr-o abordare pragmatică a managementului serviciilor publice. ”Mai simplu” este sintagma care a pus pe roate, la propriu, mecanismul administrativ. Această abordare are în spate o soluție modernă, actuală, eficientă: DIGITALIZAREA.

sorin ion.png

Secretar de Stat în Ministerul Educației - responsabil Digitalizare Sistem Educațional

Sorin Ion

Absolvent al Universități București, Facultatea de Matematică (secția matematica-fizică, 1990). Profesor de matematică, director de școală gimnazială, director de liceu, inspector de specialitate matematică, inspector școlar general și, începând din anul 2020, Secretar de stat în Ministerul Educației, cu atribuții în domeniile învățământului preuniversitar și digitalizării.

guvernul .png
badea site.png

Consilier Local al Sectorului 2

Anda Badea

sector 6.png

Lider de grup al Consilierilor Locali USR la Sectorul 2 și președintă a Comisiei de Buget-Finanțe, Investiții, Accesarea Fondurilor Europene și Credite Externe, Anda Badea este la primul mandat în calitate de Consilier Local și la prima experiență politică, devenind membră USR în 2017. Locuiește în Sectorului 2 de 21 de ani, are o carieră profesională de 17 ani în companii IT din sectorul privat și are printre obiective aducerea tehnologiei în slujba comunității din care face parte.

mihai anghel.png

Director - Direcția de Mobilitate Urbană Sector 4

Iulian Mihai Anghel

sector 6.png

Anghel Iulian Mihai este director al Direcției de Mobilitate Urbană Sector 4. Specialist în administrație publică, absolvent al Școalii Nationale de Studii Politice si Administrative Diploma de masterat, Academia de Studii Economice.

bunea florin site.png

Director executiv - Direcţia de Informatizare a Serviciilor Publice, Primaria Sectorului 6

Bunea Valeriu Florin

sector 6.png

Bunea Valeriu Florin a terminat Politehnica - Facultatea de Electronică și Telecomunicații, în anul 2007. A lucrat în domeniul IT la diverse firme private. Din 2018 până în 2021 a fost șef serviciu IT în cadrul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Ministerul Agriculturii. După care a preluat conducerea Direcției de Informatizare a Serviciilor Publice, la Primăria Sectorului 6. Aici, ocupă functia de director executiv.

savu site.png

Senior Community Manager

Alexandru Savu

cognizant.png

Alex started his career as a Software engineer over 15 years ago. Through his career he had the opportunity to wear many hats: Senior engineer, Team Lead, and different management roles. As a Senior Community manager at Cognizant Softvision, Alex oversees and manages a community of over 200 technical experts. Key strengths include people centric management approach, VUCA ninja skills and strong coaching and mentoring.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
catalin golban.png

Directorul Departamentului de Computer Vision

Catalin Golban

Cătălin s-a alăturat Bosch în 2013, și conduce activitățile de dezvoltare în domeniul Computer Vision pentru conducerea asistată și automatizată. Împreună cu o echipă de ingineri talentați dezvoltă tehnologii de ultimă generație și transformă cunoștințele din zona cercetării în produse auto inovatoare și soluții de mobilitate inteligente, acestea fiind niște obiective valoroase pentru Bosch în acest domeniu provocator. Deținerea acestor activități în România și valorificarea expertizei locale în dezvoltarea sistemelor inteligente pentru conducerea automatizată și asistată - îi aduce un plus de motivație, mai ales atunci când eforturile de dezvoltare sunt implementate la scară largă.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
bosch-alb.png
ionut pop.png

Group Leader System & Software

Ionuț Pop

La Bosch ne dezvoltăm împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm unii pe ceilalți – astfel aș putea sumariza ceea ce mă inspiră ca și lider. În cadrul Centrului de Inginerie Bosch sunt responsabil pentru echipele de dezvoltare și testare a software-ului pentru sisteme de parcare din 2018. Sunt pasionat de tot ce ține de tehnologie, și îmi face plăcere să contribui la viitorul mobilității.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
bosch-alb.png
madalin neagu_1.png

Head of Hardware Development

Mădălin Neagu

cryptodata-logo-noback.png

Mădălin Neagu este Directorul Tehnic de Dezvoltare Hardware în cadrul companiei CryptoDATA și unul dintre dintre fondatorii acesteia. Mădălin are o vastă experiență în tehnologii avansate și inginerie în domeniul automotive, și este pilot profesionist. El este unul dintre managerii cheie care a făcut posibilă dezvoltarea primului concept de supercar electric în România.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
pahomi site.png

Marketing Manager Central Europe

Alexandra Pahomi

Marketing professional with over 14 years of experience in Marketing Management, PR, and Digital Strategy, formulating & implementing omnichannel growth strategies.

 

Seeking to leverage proven leadership and strategy skills to grow revenue within the business, with the ability to form and grow teams, along with a keen desire to continuously self-improve.

CONNECT WITH HER:

  • LinkedIn
Google-Logo.png
eduard dumitrascu.png

Președinte

Eduard Dumitrașcu

asociatia romana pt smart city alb.png

Eduard Dumitrașcu este Președintele Asociației Române Smart City, profesor asociat la Școala Națională de Studii Politice și Administrație Publică, lector la Institutul Național de Administrație, lector la Smart City Academy.

 

Eduard este coautor al cărții Smart Cities, de la idee la implementare (2018, Universul Academic, C. Vrabie, E. Dumitrascu) și a inițiat împreună cu Organismul Național de Standardizare o colaborare privind elaborarea, publicarea și adoptarea la nivel național a Standardelor Internaționale privind dezvoltarea durabilă și durabilă a comunităților și orașelor inteligente (ISO).

 

Cu o abordare pozitivă, mobilizând cei mai buni actori din domeniu, învățând din cele mai bune practici și călătorind pentru învățare, împărtășind informații, a reușit să reunească un grup de experți și să creeze instrumente gratuite sau accesibile pentru administrație. Obiectivul său principal este crearea ecosistemului pentru educarea și abilitarea administrației locale pentru a pune bazele îmbunătățirii calității publice a serviciilor oferite cetățenilor.

CONNECT WITH HIM:

  • LinkedIn
bottom of page