top of page

Ziua 1 - 14 Iune

16:00 - 17:00

60 minutes

Deschiderea Oficială TECH EXPO

În curând mai multe detalii

Ziua 1

Ziua 2 - 15 Iune

12:00 - 12:30

30 minutes

Recycllux: Tehnologie Românească pentru Salvarea Ecosistemelor Marine

Alexandra Cernian - Recycllux-35.png

Alexandra Cernian

CEO

logos-41.png

STAR SPEAKER 

12:30 - 13:00

30 minutes

Domeniul Spațial, noua frontieră a umanității

locali-42.png

Rareș Bisag

Fondator si Presedinte ROSPIN

logos-51.png

STAR SPEAKER 

13:00 - 13:30

30 minutes

Infrastructura Binelui Code for Romania / Commit Global: Creare, livrare, mentenanță și extindere globală

Olivia Vereha - Bucharest Tech Week 2024-37.png

Olivia Vereha

Cofondator și Director of Product Code for Romania / Commit Global

Logo - Code for Romania - Commit Global (1).jpg

STAR SPEAKER 

13:30 - 14:30

60 minutes

Pauză de Prânz

14:30 - 15:15

45 minutes

Transformarea digitală a orașului

În curând mai multe detalii

15:15 - 16:00

45 minutes

Mobilitatea inovativă

În curând mai multe detalii

16:00 - 16:30

30 minutes

Networking Break 

16:30 - 17:00

30 minutes

Digital Privacy

În curând mai multe detalii

17:00 - 17:30

30 minutes

AFIST: O Comunitate pentru și despre Excelența Tehnico-Științifică din România

locali-41.png

Elena Cotorceanu

Vicepresedinte AFIST

logos-43.png

STAR SPEAKER 

17:30 - 18:00

30 minutes

Impactul masinilor electrice in viata moderna

În curând mai multe detalii

Ziua 2
2233_edited.jpg

Ziua 3 - 16 Iune

Tehnologii în domeniul comunicațiilor de urgență – Next Generation 112

Liana Mușat-33.png

Liana Mușat

Coordonator politici de dezvoltare 112 România

logos-39.png

STAR SPEAKER 

Catalin Chirca STS site-36.png

Cătălin Chirca

Purtător de cuvânt

logos-39.png

STAR SPEAKER 

13:30 - 14:00

30 minutes

Construcțiile între Robocop și Târnăcop

locali-43.png

Marius Șoflete

Senior Structural Design Engineer

logos-45.png

STAR SPEAKER 

15:15 - 15:45

30 minutes

Inovații Sustenabile

În curând mai multe detalii

15:45 - 16:15

30 minutes

Ce trebuie să știi despre Tehnologie în 2024

În curând mai multe detalii

16:15 - 17:00

45 minutes

Educație prin robotică

David Popa-robotix-transaprent-31.png

David Popa

Head of Marketing & PR

logos-46.png

STAR SPEAKER 

Luca Baias-robotix-transparent-32.png

Luca Baias

Head of Fundraising

logos-46.png

STAR SPEAKER 

12:00 - 12:30

30 minutes

Tehnologia intr-o clasa moderna

Marius Mazilu-site-35.png

Marius Mazilu

Fondator / CEO / CTO

logos-50.png

STAR SPEAKER 

12:30 - 13:00

30 minutes

Învățare Personalizată cu Waiheke AI: Creștem Împreună

Robert Cserg-29.png

Robert Csergő

Co-Founder

logos-51.png

STAR SPEAKER 

13:00 - 13:30

30 minutes

14:00 - 15:15

75 minutes

Pauză de Prânz

Ziua 3
bottom of page