top of page
Background.png

CUNOAȘTE EXPOZANȚII EDIȚIILOR ANTERIOARE

În perioada 17-19 iunie 2022 au fost testate cele mai noi gadgeturi de mobilitate urbană, realitate virtuală, smart home și multe altele.

Înscrie-te gratuit chiar acum și ia parte la cel mai mare festival de tehnologie din România.

cognizant-site.png

Cognizant Softvision is the custom software development and integrated digital engineering arm of Cognizant (Nasdaq: CTSH), one of the world’s leading professional services companies. We work with the world’s largest organizations, creating impactful end-to-end digital products and solutions that connect brands with customers, and deliver sustainable innovation and agility that inspires engagement and business transformation.

 

With more than 31,000 product, design and engineering professionals across five continents and a network of more than 30 studios, Cognizant Softvision is The Place To Be, Now and Beyond. Learn how Cognizant Softvision designs experiences and engineers outcomes that result in memorable interactions at www.cognizantsoftvision.com or follow us @WeAreSoftvision.​

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
bosch-negru.png

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, oraşe inteligente, mobilitate conectată şi industria 4.0.

 

Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a facilita o viaţă conectată prin produse și soluții care conțin inteligența artificială (IA) sau care au fost dezvoltate și produse cu ajutorul IA. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
DELL-negru.png

Dell oferă infrastructura esențială pentru ca organizațiile să își construiască viitorul digital, să transforme IT-ul într-un mod sustenabil, să își protejeze cel mai important activ, informațiile.

 

De asemenea, sprijină persoanele să își transforme modul în care lucrează, trăiesc și se relaxează. Compania oferă clienților săi cel mai complex și inovativ portofoliu de servicii și tehnologii în era datelor.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
cryptodata-negru.png

CryptoDATA Tech reprezintă o companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicațiile criptate și inteligența artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
samsung-site.png

Samsung Electronics este lider global în tehnologie, deschizând noi posibilităţi pentru oamenii de pretutindeni. Prin investiții constante în idei și tehnologii inovatoare, redefinim universul televizoarelor, al smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, al tabletelor, electrocasnicelor, al sistemelor de reţea, dispozitivelor medicale, şi al memoriilor, sistemelor LSI şi soluţiilor LED. Samsung este de asemenea lider în sfera Internet of Things (IoT) prin iniţiativele noastre Smart Home şi Digital Health, printre altele.

 

Obiectivul nostru pentru viitor implică o înţelegere profundă a oamenilor, a culturilor şi a impactului tehnologiilor care asigură creşterea şi creează pieţe. Conform viziunii Samsung, Together for Tomorrow, concentrat în jurul tehnologiilor personalizabile, ne-am luat angajamentul să regândim modul în care oamenii și tehnologia interacționează. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
E.ON-negru.png

E.ON România face parte din grupul E.ON, un furnizor de energie internațional, privat, cu sediul în Essen, Germania. La nivel mondial operează în peste 30 de țări și deservește peste 33 de milioane de clienți. În România, sunt prezenți de peste 10 ani și deservesc peste 3,4 milioane de clienți.

 

Afacerile lor de bază reflectă tendințele cheie emergente în domeniul energiei:

 

-transformarea liniilor electrice de ieri în rețelele de energie inteligente de mâine;
-cererea în creștere a clienților pentru soluții inovatoare;
-creșterea globală a surselor regenerabile

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
engie-site.png

ENGIE este activ în România în trei domenii: gaze, electricitate și servicii energetice. Principala subsidiară a Grupului, ENGIE România, furnizează gaze naturale și energie electrică, distribuie gaze naturale, oferă servicii legate de energie tuturor segmentelor de piață și, de asemenea, produce energie electrică. ENGIE România deservește peste 2,1 milioane de clienți, operează 21.700 km de rețele, deține și operează parcuri eoliene și panouri fotovoltaice de 114 MW.

 

Grupul ENGIE este o referință globală în domeniul energiei și al serviciilor cu emisii reduse de carbon. Alături de cei 4.250 de angajați din România, de clienți, parteneri și părți interesate, ne angajăm să accelerăm tranziția către o economie cu impact neutru în ceea ce privește emisiile de carbon, printr-un consum redus de energie și soluții prietenoase cu mediul. Inspirați de ambiția noastră, îmbinăm performanța economică cu producerea unui impact pozitiv asupra oamenilor și planetei, bazându-ne pe activitățile noastre cheie – gaze naturale, energie electrică, servicii tehnice – pentru a oferi soluții competitive clienților noștri.

Ambiția ENGIE este de a fi lider în tranziția energetică, tendință globală caracterizată prin dezvoltarea energiei curate, reducerea consumului de energie ca urmare a implementării măsurilor de eficiență energetică și digitalizarea informațiilor.

Pentru a îndeplini această ambiție, ENGIE dezvoltă soluții pentru mobilitate ecologică, producție descentralizată de energie și soluții digitale pentru clienții săi.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
Template-prezentare-parteneri.png

Fitbit îi ajută pe oameni să ducă o viață mai sănătoasă și mai activă, oferindu-le date, inspirație și îndrumări pentru a-și atinge obiectivele. Fitbit proiectează produse și experiențe care urmăresc și oferă motivație pentru sănătatea și fitnessul de zi cu zi.

Linia diversă de produse inovatoare și populare a Fitbit include Fitbit Charge 3™, Fitbit Inspire HR™, Fitbit Inspire™ și Fitbit Ace 2™ trackere de activitate, precum și familia de ceasuri inteligente Fitbit Ionic™ și Fitbit Versa™, căști wireless Fitbit Flyer™ și familia Fitbit Aria de cântare inteligente. Produsele Fitbit sunt comercializate în aproximativ 39.000 de magazine de vânzare cu amănuntul și în peste 100 de țări de pe tot globul.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
honor-site.png

Înființată în 2020, compania HONOR este un furnizor lider global de dispozitive inteligente. Ne angajăm să devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial și să oferim o viață inteligentă în toate scenariile și toate canalele, pentru toți oamenii.

 

Având un accent strategic pe inovație, calitate și servicii, HONOR se dedică dezvoltării tehnologiei care dă putere oamenilor din întreaga lume să se autodepășească prin capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin tehnologia de perspectivă, creând o nouă lume inteligentă pentru toți, cu portofoliul său de produse inovatoare.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
radiocom-site.png

Societatea Națională de Radiocomunicații S.A. operates in the market under the trade name RADIOCOM -a 100 % Romanian brand. Societatea Națională de Radiocomunicații S.A. has a history spanning ninety years, being leader on terrestrial broadcasting market (transport and broadcasting of radio and TV programs) and one of the main providers of networks and data transmission services in Romania.

 

Starting from its two domains of electronic communications - broadcasting and data transmission - RADIOCOM developed itself continuously, proving maturity and innovation.

By continuous investments in modern technologies, RADIOCOM aims to offer new services as well as improving the existing ones and is determined to provide services to our clients, that answer their demands and expectations.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
TC-negru.png

Tech Cuisine abordează conceptul de smart home din punct de vedere arhitectural. Mergem, astfel, dincolo de simpla achiziționare și instalare aleatorie a unor dispozitive smart doar pentru că este cool în zilele noastre. Fără a aborda din punct de vedere arhitectural și conceptual un sistem de tip automatizare inteligentă a casei veți fi puși în fața unor zeci de aplicații greu de controlat și a unor legături nefuncționale între dispozitive.

 

Tech Cuisine vine cu o expertiză de peste 5 ani pentru a face ordine în sutele de soluții de tip smart home și abordează conceptul cu o privire de arhitect, integrând compatibil toate dispozitivele setate, fără cabluri, praf și intervenții majore asupra locuinței.  Toate dispozitivele și echipamentele smart wireless cu care lucrează  au fost testate deja în condiții extreme și în scenarii complexe pentru o lungă perioadă de timp. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
livolo-negru.png

Electricele Livolo combină producția cu vânzările într-un mix ce garantează succesul celor pasionați de confortul oferit de tehnologie. De la așa-zisa aderare clasică la „comutator” (cunoscut deja pe parcursul dezvoltării sale în istorie) ei vor crea un nou „comutator” revoluționar creat din tendința de a explora în mod activ inovația.

 

LIVOLO înseamnă confortul casei tale, comoditate în viața ta de zi cu zi. LIVOLO se specializează pe comutatorul de perete, sau întrerupător mai bine zis, oferind tehnologia de control inteligent al obiectelor clasice din căminul tău. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
ECDL-ICDL-negru.png

ECDL / ICDL este cel mai important standard internaţional de certificare a competențelor digitale. Programele lor de certificare, furnizate printr-o rețea activă în peste 100 de țări, permit persoanelor și organizațiilor să-și evalueze, să dezvolte și să-și certifice conpetenţele de utilizare a instrumentelor digitale la standard global.

 

Calitatea și reputația ECDL/ ICDL se bazează pe peste douăzeci de ani de experiență în furnizarea programelor de certificare pentru peste 18 milioane de oameni, în peste 40 de limbi din întreaga lume, cu peste 2,5 milioane de teste ECDL/ ICDL susținute anual. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
smartvilla-negru.png

Locuința viitorului e aici! Ei cred în imobile inteligente și sustenabile. SmartVilla a apărut din dorința de a oferi soluții inteligente de automatizare a spațiilor rezidențiale și comerciale.

 

SmartVilla livrează produse și servicii de calitate la prețuri avantajoase pentru clienții lor. De la SmartVilla poți achiziționa componente smart, sisteme plug & play și soluții personalizate care vor crește gradul de confort al imobilului, vor spori siguranța și vor reduce consumul de energie.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
Template-prezentare-parteneri-1.png

EvoMAG administrează de 17 ani site-ul de comerț electronic, fiind unul dintre magazinele online românești de top. Are în portofoliu peste 130 de mii de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, casă și grădină, îngrijire personală, mama și copilul, auto si vehicule electrice.

 

Comercializam cele mai importante branduri de trotinete - 𝐙𝐄𝐑𝐎, 𝐕𝐒𝐄𝐓𝐓, 𝐒𝐩𝐞𝐞𝐝𝐗𝐌𝐚𝐧, 𝐗𝐢𝐚𝐨𝐦𝐢, 𝐢𝐒𝐄𝐍, 𝐊𝐮𝐠𝐨𝐨. Iar in Shoowroom-ul EvoMAg, clientii au la dispozitie peste 50 de modele de vehicule electrice pe care le pot testa. Cu un design dinamic și ușor de utilizat, trotinetele electrice te pot scuti de stres și timp pierdut în traficul prea congestionat al orașului.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
Template-prezentare-parteneri-cc.png

Codecool este școala de programare și hub-ul de talente tech cu cea mai rapidă creștere din Europa. Contribuim la acoperirea nevoii de talente digitale și facilităm oamenilor accesul la cariere în tehnologie. Rezolvăm nevoia de dezvoltare de competențe IT și furnizăm resursele necesare prin formare și recrutare.

 

În 2014, am înființat Codecool cu viziunea că o educație de calitate în programare poate schimba în bine viețile și joburile oamenilor. După 7 ani și peste 2000 absolvenți extraordinari mai târziu, am obținut și dovada. Cursul de Full-Stack Developer oferit de Codecool este probabil singurul curs de programare de care vei avea nevoie vreodată. Te pregătim pentru o carieră și un viitor sigur în IT, în doar 10 luni, și suntem singura școală din România ce oferă job garantat și opțiunea de plată amânată.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
Template-prezentare-parteneri-kk.png

Momentum – primul concept de supercar full electric, dezvoltat integral în România și dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
hop-city.png

Hop.City oferă soluții și o flotă de vehicule electrice pentru entitățile comerciale. Fondată în Varșovia, PL în 2016, Hop.City este una dintre companiile europene de top care furnizează soluții complete pentru flote de mopede și biciclete electrice pentru companiile de livrare de alimente și produse alimentare.

 

Hop.City lucrează cu mărci de top: platforme alimentare/bacănie, furnizori de aplicații, rețele de restaurante, precum și curieri independenți precum: Just Eat Takeaway, Dominos, Pizza Hut, Stuart, Wolt și multe altele. Platforma noastră de operare ajută la optimizarea afacerilor de livrare dintr-o flotă all-inclusive de mopede și biciclete electrice prin infrastructura de încărcare și SaaS B2B.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
selfpay-site.png

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România, cu peste 7.200 de Stații de Plată și 200 de servicii disponibile, printre care amintim: plata facturilor, plata rovinietei, plata ratelor la credite, plata întreținerii, plata tarifului pentru eliberarea pașaportului, a permisului de conducere sau a certificatului de înmatriculare, reîncărcarea electronică a cartelelor de telefon mobil, plata taxelor și impozitelor, plata serviciilor sau a produselor cumpărate online, moneda electronică (paysafe card), jocuri, donații, bilete la spectacole, bilete Loto și multe altele.

 

Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour, Penny), centre comerciale, piețe, benzinării, magazine de proximitate, în sedii ale băncilor partenere, dar și în primării și alte instituții publice, și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care aceste unități sunt deschise.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
eboda-site.png

E-Boda, sau No.1 cel mai îndrăgit brand tech românesc (conform Top Biz 2015-2016), este prima companie de electronice 100% românească, ce dedică de mai bine de 20 ani timp și energie dezvoltării de tehnologie accesibilă românilor.

 

Putem asocia E-Boda cu prima pereche de Ochelari VR românească , primul Creion pentru desenat în spațiu 3D românesc, primul Ceas inteligent românesc cu GPS pentru copii, prima gamă românească de vehicule electrice prin intermediul sub-brandului propriu FreeWheel. Curajoasă şi inovatoare încă din 2001, E-Boda promite să fie dedicată integral clientului, gata să ii ofere servicii complete.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
alview-color-site.png

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, televizoare, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI - singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări.

 

Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent - asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe Facebook, YouTube și Instagram. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
orcam-site.png

După ce au scris istorie cu Mobileye, lider în sistemele de evitare a coliziunilor și astfel important contribuitor la inovarea condusului autonom, Prof. Amnon Shashua și dl. Ziv Aviram, cofondatori, decid să aducă tehnologia în serviciul persoanelor cu dizabilități de vedere și creează un dispozitiv foarte simplu, intuitiv, care folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți stilul de viață și pentru a le oferi mai multă independență persoanelor nevăzătoare sau cu dizabilități de vedere. Orcam My Eye servește ca traducător al imaginilor în cuvinte și poate fi utilizat de orice persoană nevăzătoare. Citește în 28 de limbi, în timp real textul de pe orice materiale tipărite sau digitale, recunoaște fețe, identifică ora, bancnotele și culorile, poate fi utilizat prin simple gesturi ale mâinii, fără conexiune la internet.

 

Prezent în peste 50 de țări în toată lumea, de 3 ani și în Romania. OrCam MyEye este disponibil în limbile română și maghiară și se poate obține și în mod GRATUIT grație unui program derulat de Ministerul Muncii împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
e-twow-site.png

E-TWOW este un brand românesc recunoscut la nivel global ca lider în domeniul trotinetelor electrice ultraportabile.

 

Pe piața din Romania E-TWOW și-a extins gama de produse dincolo de trotinetele electrice, oferind mai multe alternative accesibile pentru transportul electric dar și sisteme fotovoltaice pentru utilizare rezidențiala, industrială sau minicipală.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
evolio.png

Evolio - brand 100% romanesc cu peste 20 ani de experienta in livrarea de solutii tehnologice la preturi competitive, calitate superioara, service si garantie premium!

 

Gama noastra de produse cuprinde masini electrice de oras, autoutilitare electrice, autobuze electrice, golf cart-uri electrice, scutere electrice si biciclete electrice. Pentru toate vehiculele oferim solutii smart cu ajutorul aplicatiei special dezvoltata de catre echipa Evolio. De asemenea, oferim solutii de management si monitorizare a flotelor auto.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
ALECO-AIR-SITE.png

Respiram involuntar. Din fericire. Din pacare, la fel de involuntar introducem in corpul nostru o multime de agenti poluanti in timp ce respiram. Din fericire, tehnologia moderna are posibilitatea de a filtra particule extrem de mici, inclusiv virusuri sau bacterii din aer. Sau poate sa extraga excesul de umiditate. Sau sa creasca umiditatea atunci cand este nevoie. Astfel de aparate nu mai sunt SF sau prototipuri. Sunt aici, disponibile pentru a imbunatati calitatea aerului pe care il respiri acasa sau la birou. Descopera-le. Foloseste-le.

 

AlecoAir ti le pune la dispozitie pentru a scapa de praf, alergeni, sporii de mucegai, bacterii, virusuri, mirosuri neplacute sau alti factori poluanti

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
frenzy-vr-site.png

FrenzyVR este cel mai mare și modern Arcade/Studio VR din România. Indiferent dacă vorbim de locația noastra, a unui stand în cadrul unui eveniment, sau de o activare de brand la sediul partenerilor noștri, un lucru îl putem garanta: vei avea parte de ceva inedit, mai precis o experiență demnă de secolul XXI.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
skywell-site.png

Strategia noastra din 2022 are în vedere atăt dezvoltarea pe segmentul principal de business, vanzarea de dispozitive electronice, cat și pe dezvoltarea proiectelor din strategia “Green by Allview”. Aceasta este compusă din trei divizii : Allview ERA Health, Solar Energy și Visual EV Distribution. Prin proiectele demarate încă de la finalul anului trecut, ne-am asumat angajamentul de a crea o viață mai bună pentru toți, vizând aspectele esențiale stilului de viață individual, echilibrat și responsabil față de sine și față de mediu. Soluțiile oferite de strategia Green by Allview vizează reducerea amprentei de carbon, prin:

1) deschiderea unei noi companii distribuitoare de mașini 100% electrice;

2) dezvoltarea aplicației asistent personal de nutriție Allview ERA Health al cărei scop este reprezentat de educarea consumatorilor în vederea conștientizării importanței unui stil de viață sănătos și responsabil pentru reducerea risipei alimentare;

3) intrarea pe piața energiei verzi prin distributia și comercializarea de panouri solare și soluții personalizabile.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
dab-auto.png

DAB Auto Serv este partenerul tau pentru mobilitate cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor auto.

 

Ne concentram activitatea pe vanzarea autoturismelor noi si rulate, iti oferim consultanta specializata privind daunele auto, reparatii autorizate de producator si iti punem la dispozitie servicii auto complete, livrate la cele mai inalte standarde de calitate.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
honda-site.png

Honda, un simbol al fiabilității și performanței. Noul sistem hibrid e:HEV este rezultatul a peste două decenii de experiență japoneză în dezvoltarea motorizărilor full hybrid, iar ansamblul de tehnologii de siguranță Honda Sensing vine standard pe toate automobilele. Siguranța și tehnologia, sub forme îndrăznețe și elegante inspirate de un coupé, vor fi reprezentate la standul Honda by Asko Group de noul HR-V.

 

Asko Group este reprezentanță autorizată Honda din 2004, fiind și cel mai mare dealer al rețelei. Ne dorim să întreținem bucuria de a deține și a conduce o Honda, astfel că punem la dispoziție un pachet complet de servicii integrate: consiliere pe întreg procesul de achiziție, service complet și servicii post-vânzare de cea mai înaltă calitate.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
netatmo-site.png

Netatmo este o companie lider pentru case inteligente care creează produse simple și inteligente pentru o casă mai sigură și mai confortabilă. De la lansarea sa în 2012, Netatmo si-a propus să proiecteze produse care sunt:

- 100% inclusiv: fără taxe de abonament sau costuri suplimentare

- 100% sigur: protecție a datelor și confidențialitate garantate

- Upgrade 100%: upgrade-uri gratuite și funcții adăugate regulat

 

Până în prezent, Netatmo a lansat 13 dispozitive și accesorii smart home. Utile și ușor de utilizat, aceste produse ușurează viața de zi cu zi a tuturor, îmbunătățind în același timp bunăstarea acasă. Pe lângă liniile sale de produse de larg consum, compania colaborează cu lideri cheie ai industriei construcțiilor prin programul său „cu Netatmo” pentru a dezvolta soluții inteligente care se integrează în infrastructura casei. În 2018, Netatmo s-a alăturat Grupului Legrand, un specialist global în infrastructuri electrice și digitale pentru clădiri. Netatmo, aceeași casă, doar mai inteligent.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
ati-energy-site.png

SCM ATI Electric oferă servicii legate de evaluarea , proiectarea, executia si mentenanta sistemelor de productie a energiei din surse regenerabile. Cu o experienta in domeniul energiei regenerabile, finalizand proiecte on-grid si off-grid, oferim solutii customizate adaptate la nevoile clientilor nostri. Suntem o companie de comert si servicii dedicată sprijinirii proprietarilor imobiliari, comerciali și de investiții în gestionarea, recuperarea și reducerea costurilor energiei și utilităților

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
devodep-site.png

Distrează-te la cumpărături. Alătură-te utilizatorilor DevoDep care au transformat cumpărăturile într-o experiență mai inteligentă, plină de distracție și satisfacții.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
lerato-site.png

Fondat in 2014, Lerato este un magazin online de tehnologie, care iti aduce mai aproape solutii inteligente si optiuni smart prin care sa prelungesti durata de viata a dispozitivelor, sa iti eficientizezi munca si, de ce nu, sa castigi timp pentru tine si lucrurile care te pasioneaza cu adevarat. Acesta reprezinta imbinarea perfecta dintre tehnologie, aventura, utilitate si personalitate, astfel incat sa iti poti urma pasiunile fara nicio grija. Unic importator in Romania ale unora dintre cele mai puternice branduri din SUA ce asigura protectia gadget-urilor si dispozitivelor mobile, Lerato genereaza noutate in piata si este intotdeauna atent la schimbarile de tehnologie si la nevoile consumatorilor.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
electronmagnetica-site.png

Electromagnetica este o companie romaneasca care produce şi furnizeaza solutii de iluminat cu LED, statii de incarcare masini electrice, echipamente de distribuţie şi măsurare a energiei electrice subansamble electrice si electronice, subansamble metalice si din mase plastice injectate, sisteme de siguranţă a traficului feroviar. De asemenea, este orientată către producţia de energie verde şi tehnologii destinate creşterii eficienţei energetice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
mat-e-site.png

HARDWARE & SOFTWARE SOLUTIONS SRL este o companie cu capital românesc, ce acționează în domeniul tehnologiei și ingineriei, având ca activitate principală furnizarea de soluții inteligente și de automatizare, atât pentru aplicațiile industriale, cât și pentru clădiri. Din portofoliul companiei fac parte proiecte precum: sisteme de ventilație cu recuperare, managementul energiei, controlul iluminatului arhitectural, managementul caselor și clădirilor inteligente (smart house și BMS).

 

Misiunea companiei este de a implementa sisteme la cele mai înalte standarde, conform necesităților fiecărei industrii, în vederea eficientizării proceselor, reducerii costurilor în exploatare și sporirii confortului.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
transportator-personal-site.png

Transportor Personal by Custom Style - Pionierii vehiculelor electrice din Romania, comercializam o gama variata de produse la standarde internationale de calitate si profesionalism . Importatori si distribuitori in Romania, dealeri oficiali pentru mai multi producatori consacrati avand un portofoliu foarte variat extins constant. Vehicule electrice ecologice si economice, ce asigura utilizatorilor sai o experienta de conducere uimitoare.Usor de folosit si intuitive fiind controlate doar sprijinind corpul inainte sau inapoi ne permite sa ne miscam mai repede si mai convenabil, in locuri inaccesibile pentru alte mijloace de transport. Specialistii nostri lucreaza indeaproape cu partenerii pentru a dezvolta si pune in aplicare solutii eficiente si performante, menite sa sprijine strategia lor globala de afaceri. Manifestam un interes deosebit pentru mediul inconjurator prin orientarea permanenta catre tehnologiile noi si ecologice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
frame-advertising-site.png

Noi suntem neconvenționali! Suntem Frame Advertising. Din 2015 am dezvoltat cea mai mare rețea de publicitate indoor din clădiri rezidențiale din România: 10.000 de panouri indoor în 17 județe din țară. Am lucrat cu toată implicarea noastră pentru a obține rezultate peste așteptări pentru: Telekom, Heineken, McDonald's, e-On, Jacob's, Cetelem, Cora, Carrefour, Selgros, Penny, Pepco, Catena, Provident, Sole Mizo și mulți alții.

 

Astăzi am inclus în serviciile noastre metode de promovare care antrenează tehnologie de ultimă generație: holograme 3D și experiențe VR. Promovăm brandurile curajoase pe rucsacuri cu holograme 3D mobile, măsurăm audiența campaniilor implementate de noi cu cameră cu inteligență artificială și raportăm timpul și zona de implementare in care a "defilat" Rucsacul cu Reclame prin aplicație de GPS tracking.Dacă am face un montaj din toate filmările și fotografiile pe care ni le-au făcut consumatorii, ne-ar ieși minim 5 sezoane de serial SF mixat cu psihologie umană. Woow! Nu?

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
mobexpert-site.png

Mobexpert este în prezent cel mai puternic brand românesc de mobilier și decorațiuni. Marca Mobexpert este o garanție a calității și a promisiunii fundamentale a companiei, aceea de a livra produse de calitate, cu valoare adăugată. Misiunea de a transforma casa în acasă și de a îmbunătăți viața clienților a rămas o constantă de-a lungul celor aproape trei decenii de existență.

 

Compania și-a construit succesul împreună cu mai mult de un milion de clienți, astfel încât unul din patru cămine din România este astăzi mobilat și decorat cu produse Mobexpert. Grupul Mobexpert integrează creație și producție românească de mobilier, retail și o rețea globală de peste 400 de furnizori. În prezent, mai mult de două treimi din mobilierul vândut în magazinele Mobexpert este proiectat și fabricat în România.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page