top of page
fasfafa.png

CUNOAȘTE EXPOZANȚII EDIȚIEI 2023

În 2023 ai testat noile gadgeturi de mobilitate urbană, realitate virtuală și smart home.

 

Anul acesta, în perioada 14-16 iunie, vei descoperi și mai multe soluții pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru sustenabilitatea în afaceri, testând gratuit cele mai noi tehnologii de pe piață.

Înscrie-te gratuit chiar acum și ia parte la cel mai
mare festival de tehnologie din România.

Orange_BS.jpg

With the dual expertise as a global operator and the agility of an end-to-end integrator, Orange Business Services is a global network-native, digital services company. From connectivity, innovative mobility services, and the cloud to artificial intelligence (AI), analytics, and cybersecurity, Orange Business Services helps businesses at every stage of their data management.

Orange Business is represented in Romania by the business division of Orange Romania and helps large companies, SMEs, and public authorities to transform their organizations through technology and digital information.
More about Orange Business products and services is available on our website.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
BOSCH.jpg

Bosch Engineering Center Cluj joacă un rol esențial în marea transformare a sectorului mobilității încă de la înființarea sa în 2013. Cu o expertiză vastă în domeniul software, hardware și inginerie mecanică și de fiabilitate, dar și în planificarea vânzărilor, centrul contribuie la dezvoltarea de produse, servicii și soluții inovatoare excelente pentru conducerea automată și mobilitatea conectată și electrică. Datorită colaborării strânse cu alte centre de inginerie Bosch și cu Bosch Cluj Plant, precum și a birourilor și laboratoarelor de ultimă generație din Cluj-Napoca, Jucu și București, Centrul oferă soluții unice clienților săi din întreaga lume. Mai multe detalii aici. 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Facebook
alecoair.png

AlecoAir, un brand 100% românesc, cu o experiență de peste 17 ani, a crescut constant în notorietate, câștigându-și poziția de lider în domeniu, iar platforma alecoair.ro a devenit cel mai mare magazin online din România - dedicat comercializării produselor pentru îmbunătățirea calității aerului.

 

Prin dezvolatarea propriei game de produse marca "AlecoAir", dedicată controlului și îmbunătățirii calității aerului, consumatorii beneficiază de cele mai noi tehnologii din domeniu, pentru o utilizare cât mai economică, eficientă și prietenoasă cu mediul, totul într-o manieră sustenabilă și durabilă.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
orcam.png

După ce au scris istorie cu Mobileye, lider în sistemele de evitare a coliziunilor și important contribuitor la inovarea condusului autonom, cofondatori decid să aducă tehnologia în serviciul persoanelor cu dizabilități de vedere și creează un dispozitiv foarte simplu, intuitiv, care folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți stilul de viață și pentru a le oferi mai multă independență.

 

OrCam My Eye citește în 28 de limbi, în timp real textul de pe orice materiale tipărite sau digitale, recunoaște fețe, identifică ora, bancnotele și culorile, poate fi utilizat prin simple gesturi ale mâinii, fără conexiune la internet.

Prezent în peste 50 de țări în toată lumea, de 3 ani și în Romania. OrCam MyEye este disponibil în limbile română și maghiară și se poate obține și în mod GRATUIT grație unui program derulat de Ministerul Muncii împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități.

 

Anul acesta la standul Orcam, poți testa gratuit OrCam MyEye, iar la finalul expoziției, persoanele cu deficiențe de vedere/nevăzătoare care testează, sunt înscrise într-o tombolă în urma căreia pot câștiga un dispozitiv cadou.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
ici.png

ICI București reprezintă o adevărată sursă de experți în domeniul informaticii, care prin studiile și cercetările realizate, au contribuit la dezvoltarea acestui domeniu.

 

Activitatea principală este realizarea proiectelor de cercetare - dezvoltare în domeniul TIC, suport pentru dezvoltarea societății informaționale.

 

ICI București pune la dispoziție un laboratorul Forensic Digital de ultimă generație; un Centrul de Pregătire și Formare Profesională Continuă; ICISOC, o soluție care sigură un nivel de securitate a informației adecvat; Registrul RoTLD, care administrează domeniile de nivel superior; servicii bazate pe tehnologii de tip Blockchain.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
19.04_Template-logo-Sponsori+Expozanti-varianta-Marius.jpg

COLOP România este parte a grupului austriac COLOP, unul dintre cei mai mari producători mondiali de ștampile și dispozitive moderne de marcare, cu distribuție în peste 120 de țări. 

Fondată în 1980, compania austriacă dispune acum de mai mult de 13.200 mp spațiu de producție în Austria și Cehia, peste 500 de angajați în întreaga lume, 15 companii afiliate și o rată a exportului de 98%. COLOP operează astăzi în trei domenii de afaceri: în segmentul de ștampile standard, în zona de marcare digitală, precum și în zona de hobby.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Youtube
Livolo.png

LIVOLO este o companie inovatoare specializată în producția și vânzarea de întrerupătoare inteligente și ecologice, care oferă o experiență unică de confort și eficiență în casele moderne.

 

Filozofia de design este inovatoare și se axează pe minimalism, astfel încât produsele LIVOLO sunt concepute să ofere cea mai bună experiență de utilizare. Acestea sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate și respectă standardele internaționale pentru siguranță și calitate, fiind disponibile cu certificări ROHS, CE și alte certificate.

CONNECT WITH THEM:

 • Instagram
 • Youtube
electromagnetica.png

Electromagnetica este o companie romaneasca care produce şi furnizeaza solutii de iluminat cu LED, statii de incarcare masini electrice, echipamente de distribuţie şi măsurare a energiei electrice subansamble electrice si electronice, subansamble metalice si din mase plastice injectate, sisteme de siguranţă a traficului feroviar.

 

De asemenea, este orientată către producţia de energie verde şi tehnologii destinate creşterii eficienţei energetice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
WEBISTE_stuff-08.jpg

MOON oferă gama completă de servicii și produse destinate mobilității electrice: de la sisteme fotovoltaice la sisteme de stocare și stații de încărcare. MOON este o marca a Porsche Holding Salzburg, companie integrată a Volkswagen AG. 

 

Urmând angajamentul de e-mobility privind protecția climei al Volkswagen AG, misiunea MOON este de a contribui la o mobilitate mai sigură, mai curată, inteligentă și, mai presus de toate, neutră în CO2. Porsche România, sub brandul MOON, oferă clienților BEV și PHEV, nu doar stații de încărcare pentru gospodării, ci și soluții de încărcare de mare putere si sisteme de panouri fotovoltaice pentru companii .

 

Pentru a face lucrurile cât mai simple pentru clienți, MOON oferă asistență pe tot parcursul acestui proces: de la consultanță până la instalare și întreținere. Mai mult, prin investițiile realizate de Porsche România în stațiile de încărcare. MOON instalate în cadrul rețelei de distribuitori, asigură clienților accesul la peste 100 de stații.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
HOME-Friends_app.jpg

Home Friends App este o aplicație de viitor în peisajul românesc, reprezentând un marketplace de top care redefinește soluțiile eficiente pentru problemele casnice. Prin intermediul aplicației HomeFriends, deschidem o poartă spre accesul rapid la experți calificați, specializați în rezolvarea tuturor nevoilor casei tale.


De la cei mai iscusiți instalatori până la servicii de tractare auto de încredere, oferim o gamă largă de soluții, toate concepute pentru a oferi o experiență de utilizare excepțională. Misiunea noastră transcende simplă funcționalitate a unei aplicații. Suntem dedicați dezvoltării pieței muncii și sprijinirii micilor antreprenori, stimulând astfel creșterea economică și promovând o comunitate sustenabilă. Într-o lume în continuă evoluție, Home Friends App este un factor de transformare care facilitează conexiunile între oameni și încurajează colaborarea într-un mod inovator.


Întrați în lumea prietenului casei tale și descoperiți cum tehnologia de vârf se îmbină cu nevoile zilnice pentru a crea un mediu mai inteligent și mai convenabil. Oferim oportunitatea de a transformă fiecare casă într-un loc în care tehnologia aduce confort, siguranță și eficiență. Vino alături de noi și îmbrățișează viitorul conectat al tehnologiei aplicate în viața de zi cu zi!
Home Friends.App, prietenul casei tale.

CONNECT WITH THEM:

 • Instagram
 • Facebook
INC_BANNER-WEBSITE.jpg

Institutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției Sociale – INCSMPS Bucureşti, este organizat și funcţionează ca institut naţional de cercetare – dezvoltare (INCD) ca instituție de drept public, în coordonarea Ministerului Muncii şi Solidarității Sociale – MMSS. 


Misiunea INCSMPS este realizarea de studii și cercetări teoretice şi aplicative în domenii de interes naţional: piaţa muncii, managementul resurselor umane, dezvoltarea socială şi protecţia socială, folosind metode adecvate, moderne, comparabile la nivel european sau internaţional şi cu semnalarea trendurilor prognozate în cadrul acestora.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
INSTITUT_BANNER (1).jpg

Cu o experiență de peste 25 de ani, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) desfășoară o gamă largă de activități de cercetare științifică fundamentală orientată spre domeniile Fizicii Pământului și Seismologiei - fizica sursei seismice, seismicitate și seismotectonică, structura și dinamica interiorului scoarței terestre, analiza hazardului și riscului seismic, seismologia inginerească și activități de conștientizare și reducere a riscului seismic. Instituția noastră are și o misiune operațională de monitorizare a activității seismice pe teritoriul României 24/7/365, oferind informații despre locul și momentul producerii unui cutremur. 
INCDFP mobilizează resurse umane semnificative și dispune de echipamente moderne și o infrastructură evoluată pentru realizarea de cercetări fundamentale și aplicative. 
Echipa noastră colaborează cu organizații seismologice internaționale și dispune de conexiuni la nivel european și global pentru a arhiva, procesa și schimba date și informații geofizice.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
INSTITUT (1).jpg

IFIN-HH reprezintă cea mai importantă entitate de cercetare științifică la nivel national si abordează un spectru cuprinzător de activități de cercetare-dezvoltare în fizică nucleară fundamentală și aplicată și în domenii conexe.

De o deosebită relevanță pentru comunitatea științifică mondială,

 

IFIN-HH implementează pilonul de fizică nucleară a proiectului ELI-NP www.eli-np.ro. Centru de cercetare științifică de statură europeană, forțând frontierele științei și tehnologiei în cercetarea fundamantală și aplicativă, ELI-NP este așteptat să conducă la progrese semnificative în științele de bază – fizica nucleară și a laserilor, astrofizică – precum și descoperiri cu impact generând aplicații de interes societal major în domeniile stiinței materialelor și a științelor vieții, aplicații industriale și medicale.

 

Componentă principală operațională a Centrului ELI-NP e reprezentată de sistemul laser de mare intensitate, constituit din 2 brațe a câte 10 PW, ce a atins un reper istoric: puterea nominală de 10 PW (1016W), premieră mondială în Știință!

CONNECT WITH THEM:

 • Twitter
 • Facebook
Website_Banner_3 (1).jpg

COMOTI – Institutul National de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare este singura unitate specializată din România care integrează activităţile de cercetare ştiinţifică, proiectare, producţie, experimentare, testare, transfer tehnologic şi inovare în domeniul turbomotoarelor de aviaţie, motoarelor  industriale cu turbină  cu gaze şi maşinilor paletate de turaţie înaltă.
Direcţii principale de cercetare:


    - Activități legate de cercetare a aviației și spațiului; Contribuții la nivel european pentru dezvoltarea componentelor aeronavelor de ultimă generație și participarea la programele spațiale ale Agenției Spațiale Europene prin proiectarea de componente și dispozitive, calcul FEM, calcul termic, analiza stresului și vibrațiilor CFD- urilor, producția de echipamente, componente, dispozitive de lucru și standuri de testare;
   - Energie și economisirea energiei prin dezvoltarea de compresoare cu șurub, familii dedicate exploatării și transportului gazelor naturale. Creșterea eficienței termice și reducerea emisiilor produse de motoarele cu turbină cu gaz, inclusiv noile tipuri de combustibil pentru turbine, cogenerare, energie neconvențională, îmbunătățirea eficienței energetice pentru sistemele de compresie a gazelor naturale;
   - Protecția mediului, incluzând reducerea zgomotului în turbomotoarele de aviație și turbomotoarele industriale, stații de tratare a apelor reziduale, sisteme de aerare pentru treapta biologică de epurare a apelor uzate.
   - Apărare și Securitate Națională prin proiectarea, dezvoltarea, testarea si instalarea de noi sisteme de propulsie navală dedicate fregatelor Marinei Române.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Youtube
 • Facebook
ATIMA.jpg

AIMA România este distribuitorul național al brand-ului internațional AIMA care unește pasiunea pentru vehiculele electrice cu tranziția către viitorul transportului urban. Misiunea lor este de a oferi scutere electrice de înaltă calitate, fiabile și accesibile, perfecte pentru viața urbană, navetă și transportul ecologic prin cadrul flotelor dedicate de livrări.

 

Aceștia au modele inovative în materie de specificații tehnice la nivelul portofoliului de scutere electrice și își doresc să electrifice transportul urban într-un mod accesibil. Sunt aproape de clienți printr-un program de consultanță și testare dedicată pentru modelul dorit, oferind astfel servicii personalizate adaptate nevoilor consumatorilor moderni din România.

 

Fie că este vorba de mobilitate, distracție sau business, AIMA România este partenerul tău în transportul electric. 

ICDL.jpg

ICDL este noua identitate de brand a celui mai important standard global de certificare a competențelor digitale, cunoscut local doar ca ECDL până recent. Programele noastre de certificare, furnizate printr-o rețea activă în peste 100 de țări, permit persoanelor și organizațiilor să-și evalueze, să dezvolte și să-și certifice conpetenţele de utilizare a instrumentelor digitale la standard internațional.


Calitatea și reputația ICDL se bazează pe peste douăzeci de ani de experiență în furnizarea programelor noastre de certificare pentru peste 17 milioane de oameni, în peste 40 de limbi din întreaga lume, cu peste 2,5 milioane de teste ICDL susținute anual.


Succesul nostru este menținut de inovația continuă în dezvoltarea programului de certificare, angajamentul nostru față de metodologii riguroase de proiectare a testelor și aderarea consecventă la standardele noastre de asigurare a calității. ECDL Romania este singura entitate autorizata sa promoveze si sa dezvolte conceptul ICDL in tara noastra.


ECDL România a dezvoltat o rețea națională de peste 800 de centre de testare acreditate, care este în plină dezvoltare.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
QwertyKey.png

Qwertykey SRL este o companie românească care a fost înființată în anul 2020 și are sediul în Baia Mare, județul Maramureș. Compania este specializată în producția de tastaturi mecanice pentru gaming.

 

Produsele Qwertykey sunt recunoscute pentru calitatea lor, designul inovator și performanțele de top, ceea ce a dus la creșterea rapidă a popularității brandului în comunitatea gaming-ului și a profesioniștilor din industria IT. Compania oferă o gamă largă de tastaturi mecanice, de la modele cu caracteristici de bază până la modele avansate cu iluminare RGB și taste programabile.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Youtube
 • Instagram
 • TikTok
Brainmap.png

Institutul BrainMap Neuroscience este singurul loc din Europa care folosește o tehnologie revoluționară, bazată pe neuroștiință: Neurofeedback Plus. Această formă de terapie antrenează direct creierul într-un mod personalizat pentru fiecare persoană în parte. 

 

Cu ajutorul tehnologiei din spate, au tratat mii de oameni cu diferite probleme și afecțiuni: de la ADHD, burnout, anxietate, până la Alzheimer, Sciatică, Parkinson. Pentru cei ce vor să înțeleagă mai bine terapia Neurofeedback Plus și ce beneficii aduce, în cadrul Institutului se oferă și consultanță telefonică GRATUITĂ. Iar cei ce participă la eveniment, au șansa să încerce în persoană tehnologia, pentru a-și cunoaște mai bine secretele creierului lor.
 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
GNEX.png

La GNEX, echipa e pasionată de tehnologie, dedicată aducerii celor mai noi și mai inovatoare produse către publicul din România. Au o vastă experiență în comercializarea de drone, echipamente foto-video, vehicule electrice și gadgeturi, precum și o selecție largă de produse de înaltă calitate, prețuri competitive și personal pregătit să îți ofere suportul de care ai nevoie. 
Oferă, de asemenea, și o gamă variată de servicii, cum ar fi reparații trotinete și scutere electrice, reparatii drone, inspectii tehnice cu drone, inchiriere de drone și echipamente foto-video. 


Îi puteți contacta oricând și/sau să-i vizitați la standul cu care vor fi prezenți în cadrul Bucharest Tech Week, pentru a afla cum putem ajuta la îndeplinirea nevoilor dumneavoastră tehnologice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
 • Youtube
e-charge

Renovatio e-charge, este pionierul soluțiilor de încărcare pentru mașini electrice în România si totodată liderul pieței de profil. Rețeaua e-charge este funcțională în 250 de locații din țară. Posesorii de mașini electrice au la dispoziție 655 puncte de încărcare, iar aproape jumătate dintre ele oferă încărcare DC. Vârfurile de gamă sunt cele 21 stații ultra-rapide cu puteri care ajung până la 350 kW. 


Rețeaua e-charge se bazează pe o soluție inovatoare și scalabilă, care poate fi implementată în diverse medii, de la cartierele rezidențiale sau parcările pentru birouri, la locurile publice sau centrele comerciale. Obiectivul companiei este de a facilita adopția in masă a vehiculelor electrice contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
allview

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI - singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020).

 

În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. În 2023, AVI a primit un update important prin care i s-a adăugat un model de limbaj natural, antrenat de inteligența artificială (AI). Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent - asistent personal.

 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Youtube
 • Facebook
 • TikTok
 • Instagram
SKYWELL_NEW.jpg

Visual EV îți aduce viitorul mai aproape decât ți-ai putea imagina, un viitor sustenabil, ce va asigura o calitate a vieții crescută, libertate în mișcare și grijă pentru generațiile următoare. 
Visual EV înseamnă evoluție, inovație, tehnologie, responsabilitate și durabilitate.
Misiunea noastră este aceea de a oferi clienților accesul facil la tendințele viitorului. Suntem parte din revoluția vehiculelor electrice, ce are rolul de a aduce beneficii societății și de a împinge progresul acesteia în ansamblu, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și încălzirii globale, asigurarea unei calități a vieții crescute și durabile. 
În prezent, ne confruntăm cu un nou trend, de aderare a companiilor din tehnologie la industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
Honor_EXPO.jpg

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice.

 

Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult.

 

Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
Telekom_Academy.jpg

Telecom Academy și-a început activitatea în anul 2007, când am devenit Cisco Networking Academy, iar apoi ne-am extins și către alte cursuri și domenii, devenind unul dintre cele mai cunoscute centre de training din București. 

La Telecom Academy, încercăm în mod sistematic să depășim limitele educației formale, prin materialele video înregistrate de către instructorii noștri și actualizate periodic, prin personalizarea laboratoarelor. Ne încurajăm în permanență cursanții să își depășească limitele și să își testeze nivelul prin participarea la competiții sau prin susținerea certificărilor (Cisco, Oracle, Microsoft, Zend, LPI, etc.). Sălile noastre de training pun la dispoziția fiecărui cursant în parte toate echipamentele și resursele necesare pentru desfășurarea optimă a cursurilor și laboratoarelor și îi încurajăm în permanență să își părăsească așa-numita „zonă de confort”.

Cheia Succesului consta în echipa Telecom Academy. Suntem o echipa tanara si energica  formată din instructori tineri, pasionați, specialiști în domeniile lor, dedicați atunci când vine vorba de a se perfecționa în tehnologiile pe care le predau. Formam impreuna, o echipa  dornica de a oferi cursanților o pregătire cât mai minuțioasă, atât din punct de vedere teoretic, cât și practic. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
SKi (1).jpg

La SKRIWARE, fiind mari fani ai tehnologiei, ne-am dorit să îi molipsim și pe alții cu pasiunea noastră și să le arătăm posibilităţile și versatilitatea tehnologiei, în special ȋn domeniul educației. Am creat un laborator educațional – SkriLab - bazat pe imprimare 3D, programare și robotică. Laboratorul include, printre altele, imprimantă 3D, roboți educaționali, seturi de construcție, instrumente online pentru modelare 3D și Skriware Academy - o platformă online dedicată profesorilor. SkriLab este adecvat pentru 8 materii şcolare: biologie, matematică, geografie, fizică, chimie, educație timpurie, IT sau tehnică. Scopul principal al SkriLab este dezvoltarea creativităţii, a abilităţilor de soluţionare independentă a problemelor și a gândirii critice, folosind instrumente moderne menite să creeze experiențe practice.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Facebook
STS.jpg

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) are o misiune unică și deosebit de importantă în Sistemul Național de Apărare a României, prin prisma atribuțiilor și activităților desfășurate în vederea asigurării suportului tehnic pentru statul român. 


STS este furnizorul de servicii din domeniul comunicațiilor guvernamentale și tehnologiei informației pentru instituțiile și autoritățile publice din România. Dispune de o infrastructură complexă de telecomunicații speciale cu acoperire națională și oferă soluții tehnice care implică echipamente și tehnologii de ultimă generație. Din echipa STS fac parte programatori, ingineri hardware și de comunicații, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, specialiști în rețele, în telefonie IP și videoconferință, în management organizațional, precum și în alte domenii care dezvoltă și sprijină funcționarea serviciilor IT&C puse la dispoziția beneficiarilor.


STS încurajează cercetarea și inovarea, dezvoltând și implementând cele mai moderne, sigure și eficiente soluții tehnice, fiind în pas cu progresele tehnologice datorită specialiștilor pasionați și conectați în permanență la tehnologiile viitorului. 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
power.jpg

Compania POWER JAN, este liderul în furnizarea de soluții de încărcare rapidă și eficientă pentru dispozitivele mobile. Înființată cu un singur scop în minte - de a ajuta oamenii să nu rămână niciodată fără baterie la telefon - POWER JAN a devenit o forță importantă în industria de încărcare portabilă. Cu aplicația noastră mobilă GRATUITĂ, puteți localiza rapid și ușor stațiile noastre de încărcare POWER JAN și puteți închiria o baterie externă oriunde și oricând aveți nevoie

CONNECT WITH THEM:

 • Instagram
 • Facebook
Fairway_Expo (1).jpg

Fairway is an outdoor advertising company specializing in creating & executing advertising solutions in outdoor spaces, with over 16 years of experience. We enable iconic brands and businesses to create unique experiences that allow them to connect with their target customers by crafting uniquely integrated marketing campaigns. We provide effective solutions for businesses to reach their marketing objectives and connect with customers in new and innovative ways through our expertise in outdoor advertising and our ability to reach audiences on the go. 

 

Vision: Empower brands to connect with their target customers through creative, effective, and impactful advertising solutions.

 

Mission: We have a rich history of delivering outdoor campaigns for both new and established brands, using cutting-edge technology for clear and impactful advertising solutions. We strongly believe that creativity and innovation are key business drivers, which is why we took a new approach to the concept of advertising on the go, by introducing TOBY, our patented solution which offers a unique approach to DOOH.
We prioritize integrity and value partnerships as we believe that together we can make a better outdoor experience for consumers.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
Mobexpert.jpg

Mobexpert este în prezent cel mai puternic brand românesc de mobilier și decorațiuni. Marca Mobexpert este o garanție a calității și a promisiunii fundamentale a companiei, aceea de a livra produse de calitate, cu valoare adăugată. Misiunea de a transforma casa în acasă și de a îmbunătăți viața clienților a rămas o constantă de-a lungul celor trei decenii de existență. Compania și-a construit succesul împreună cu mai mult de un milion de clienți, astfel încât unul din patru cămine din România este astăzi mobilat și decorat cu produse Mobexpert. Grupul Mobexpert integrează creație și producție românească de mobilier, retail și o rețea globală de peste 400 de furnizori.  În prezent, mai mult de două treimi din mobilierul vândut în magazinele Mobexpert este proiectat și fabricat în România.
 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
Fenzy.jpg

FrenzyVR este cel mai mare și modern Arcade/Studio VR din România. Indiferent dacă vorbim de locația noastră, a unui stand în cadrul unui eveniment, sau de o activare de brand la sediul partenerilor noștri, un lucru îl putem garanta: veți avea parte de ceva inedit, mai precis o experiență demnă de secolul XXI.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
LeGrand.jpg

Soluțiile complete Legrand pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.  


Grupul Legrand integrează cele mai bune soluții de pe piață pentru a oferi răspunsurile potrivite cerințelor schimbătoare ale pieței, atât pentru clienții finali, cât și pentru profesioniștii în domeniu. Legrand își distribuie produsele în peste 180 de țări din lumea întreagă, are reprezentante în mai bine de 90 de țări și peste 38.000 de angajați.


Legrand este unul dintre liderii globali în categoria soluțiilor pentru case inteligente și poate transforma orice locuință într-una conectată prin produsele inovatoare ale mărcilor  Legrand, Bticino și Netatmo.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
Tech-Cuisine_Website-Banner.jpg

Tech Cuisine abordează conceptul de smart home din punct de vedere arhitectural. Mergem, astfel, dincolo de simpla achiziționare și instalare aleatorie a unor dispozitive smart doar pentru că este cool în zilele noastre. Fără a aborda din punct de vedere arhitectural și conceptual un sistem de tip automatizare inteligentă a casei veți fi puși în fața unor zeci de aplicații greu de controlat și a unor legături nefuncționale între dispozitive.

 

Tech Cuisine vine cu o expertiză de peste 5 ani pentru a face ordine în sutele de soluții de tip smart home și abordează conceptul cu o privire de arhitect, integrând compatibil toate dispozitivele setate, fără cabluri, praf și intervenții majore asupra locuinței.  Toate dispozitivele și echipamentele smart wireless cu care lucrează  au fost testate deja în condiții extreme și în scenarii complexe pentru o lungă perioadă de timp. 

CONNECT WITH THEM:

 • Youtube
 • LinkedIn
 • Instagram
 • Twitter
 • Facebook
Salus_Controls.jpg

SALUS Controls, with over 19 years of experience, holds a prominent position in Europe's home energy management sector. Our wide-ranging product portfolio is very generous, ranging from high-tech Smart Home solutions, to simple, yet very practical thermostats; from basic, yet highly useful magnetic filters, to refined and precise actuators or TRVs. We provide high-quality solutions for both new homes and retrofit projects, accommodating various budgets and levels of sophistication.


Being a member of the Computime Group, we have access to outstanding R&D resources and hold significant market positions throughout Europe. Our ambition is to help people attain Net Zero energy consumption in their homes, and we have already advanced significantly, on this path.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Youtube
OPPO.jpg


OPPO este lider global al pieței de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil - „Smiley Face” - din 2008, OPPO și-a propus să îmbine estetică și tehnologia inovatoare pentru a aduce produse care răspund nevoilor de utilizare.

 

Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO opereaza în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați.


OPPO a accesat piața din România în anul 2020, iar în primii ani s-a concentrat pe dezvoltarea punctelor de interacțiune cu utilizatorii. În acest moment, produsele OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali Altex, DIGI, eMAG, Flanco, Media Galaxy, Orange, Vodafone și Telekom.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Youtube
 • Instagram
Oneplus.jpg

OnePlus creează tehnologie premium, centrată pe utilizator, care sfidează convențiile pieței și status quo-ul industriei. Fondat în 2013 sub mantra “Never Settle”,

 

OnePlus creează în mod constant dispozitive și software premium care oferă cea mai bună experiență posibilă pentru utilizator. În 2021, compania a încheiat un parteneriat cu producătorul de camere foto Hasselblad, pentru a dezvolta împreună noile generații de camere foto pentru smartphone-uri. În România, produsele OnePlus sunt disponibile la partenerii eMAG, DIGI și Flanco. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
pudu.jpg

Fondată în 2016 în Shenzhen, Pudu Robotics este o companie globală axată pe tehnologie, dedicată proiectării, cercetării și dezvoltării, producției și vânzărilor de roboți pentru servicii comerciale.

 

Misiunea companiei este de a aduce roboți în slujba eficientizării vieții umane. De la înființare, Pudu Robotics a investit masiv în cercetare și dezvoltare, a obținut mai multe premii precum Red Dot și a deține sute de brevete necesare la dezvoltarea categoriei de robotică.

 

Pudu Robotics a crescut rapid în ultimii ani pentru a deveni un „lider” pe piețele globale, cu o acoperire în peste 60 de țări din întreaga lume. Roboții sunt utilizați pe scară largă în restaurante, centre comerciale, spitale, școli, clădiri de birouri și nu numai.
 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Youtube
 • Facebook
 • Instagram
TINECOOO.jpg

Potrivit datelor interne, Tineco ajută peste 10.000.000* familii din întreaga lume să trăiască mai ușor și să se bucure de viață. 


Tineco utilizează tehnologia inovatoare pentru a face aparatele electrocasnice mai inteligente și mai ușor de utilizat. Produsele Tineco, premiate la nivel global pentru fiabilitate, design și inovație tehnologică, îmbină estetica premium cu functionalitatea. Toate produsele Tineco sunt disponibile în România la partenerii noștri eMAG și Flanco.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • TikTok
E.ON.jpg


E.ON este un agent al schimbării în drumul, deloc simplu, al tranziţiei către noua lume a energiei, mai verde, mai sustenabilă. La standul E.ON “Future Energy Home” vei putea afla informații despre soluțiile complete pentru eficiență energetică. Panouri fotovoltaice prin care îți poți genera propria energie electrică verde, pompe de căldură ce reprezintă soluții alternative de încălzire-răcire a locuințelor, termostate inteligente, soluții de încălzire-răcire cu un consum redus de energie, sunt doar câteva dintre soluțiile pentru consum și costuri reduse.

În plus, îți vom prezenta soluția noastră E.ON Drive - stații de încărcare mașini electrice. E.ON Drive este partnerul perfect pentru Dominic Marcu și a sa Tesla Model 3 Performance în Campionatul Național de Viteză în Coasta.
 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Youtube
E-BODA.jpg

E-Boda, sau No.1 cel mai îndrăgit brand tech românesc (conform Top Biz 2015-2016), este prima companie de electronice 100% românească, ce dedică de mai bine de 20 ani, timp și energie dezvoltării de tehnologie accesibilă românilor.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
Toyota_Website_Banner.jpg

Toyota București Est este dealer autorizat Toyota și comercializează o gamă impresionantă de modele, de la vehicule compacte și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil până la SUV-uri electrice sau hibride și chiar până la off-road-uri robuste. 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
CyberEvent_Website_Banner.jpg

Cyber Event, parte din grupul Godmother, este o companie independentă specializată în activări și instalații tehnologice de ultimă oră, pretabile oricărui tip de eveniment. 


Incubatorul tehnologic este mereu la zi cu noutățile în domeniu și oferă servicii complete, de la concept până la producție și suport tehnic și logistic în implementarea activării, precum și servicii de creație, la nevoie.


Activările și instalațiile tehnologice Cyber Event sunt complet personalizabile și pot fi folosite în cadrul oricărui tip de eveniment, indiferent de mărimea sa sau locul în care este organizat – astfel încât la final să rezulte un eveniment-experiență, memorabil, care să sprijine obiectivele de brand.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Facebook
 • Youtube