top of page
Background.png

CUNOAȘTE EXPOZANȚII EDIȚIEI 2023

În 2022 ai testat noile gadgeturi de mobilitate urbană, realitate virtuală și smart home.

 

Anul acesta, în perioada 26-28 mai, vei descoperi și mai multe soluții pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru sustenabilitatea în afaceri, testând gratuit cele mai noi tehnologii de pe piață.

Înscrie-te gratuit chiar acum și ia parte la cel mai mare festival de tehnologie din România.

Orange_BS.jpg

With the dual expertise as a global operator and the agility of an end-to-end integrator, Orange Business Services is a global network-native, digital services company. From connectivity, innovative mobility services, and the cloud to artificial intelligence (AI), analytics, and cybersecurity, Orange Business Services helps businesses at every stage of their data management.

Orange Business is represented in Romania by the business division of Orange Romania and helps large companies, SMEs, and public authorities to transform their organizations through technology and digital information.
More about Orange Business products and services is available on our website.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
BOSCH.jpg

Bosch Engineering Center Cluj joacă un rol esențial în marea transformare a sectorului mobilității încă de la înființarea sa în 2013. Cu o expertiză vastă în domeniul software, hardware și inginerie mecanică și de fiabilitate, dar și în planificarea vânzărilor, centrul contribuie la dezvoltarea de produse, servicii și soluții inovatoare excelente pentru conducerea automată și mobilitatea conectată și electrică. Datorită colaborării strânse cu alte centre de inginerie Bosch și cu Bosch Cluj Plant, precum și a birourilor și laboratoarelor de ultimă generație din Cluj-Napoca, Jucu și București, Centrul oferă soluții unice clienților săi din întreaga lume. Mai multe detalii aici. 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Twitter
 • Youtube
 • Facebook
alecoair.png

AlecoAir, un brand 100% românesc, cu o experiență de peste 17 ani, a crescut constant în notorietate, câștigându-și poziția de lider în domeniu, iar platforma alecoair.ro a devenit cel mai mare magazin online din România - dedicat comercializării produselor pentru îmbunătățirea calității aerului.

 

Prin dezvolatarea propriei game de produse marca "AlecoAir", dedicată controlului și îmbunătățirii calității aerului, consumatorii beneficiază de cele mai noi tehnologii din domeniu, pentru o utilizare cât mai economică, eficientă și prietenoasă cu mediul, totul într-o manieră sustenabilă și durabilă.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
orcam.png

După ce au scris istorie cu Mobileye, lider în sistemele de evitare a coliziunilor și important contribuitor la inovarea condusului autonom, cofondatori decid să aducă tehnologia în serviciul persoanelor cu dizabilități de vedere și creează un dispozitiv foarte simplu, intuitiv, care folosește inteligența artificială pentru a îmbunătăți stilul de viață și pentru a le oferi mai multă independență.

 

OrCam My Eye citește în 28 de limbi, în timp real textul de pe orice materiale tipărite sau digitale, recunoaște fețe, identifică ora, bancnotele și culorile, poate fi utilizat prin simple gesturi ale mâinii, fără conexiune la internet.

Prezent în peste 50 de țări în toată lumea, de 3 ani și în Romania. OrCam MyEye este disponibil în limbile română și maghiară și se poate obține și în mod GRATUIT grație unui program derulat de Ministerul Muncii împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități.

 

Anul acesta la standul Orcam, poți testa gratuit OrCam MyEye, iar la finalul expoziției, persoanele cu deficiențe de vedere/nevăzătoare care testează, sunt înscrise într-o tombolă în urma căreia pot câștiga un dispozitiv cadou.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
ici.png

ICI București reprezintă o adevărată sursă de experți în domeniul informaticii, care prin studiile și cercetările realizate, au contribuit la dezvoltarea acestui domeniu.

 

Activitatea principală este realizarea proiectelor de cercetare - dezvoltare în domeniul TIC, suport pentru dezvoltarea societății informaționale.

 

ICI București pune la dispoziție un laboratorul Forensic Digital de ultimă generație; un Centrul de Pregătire și Formare Profesională Continuă; ICISOC, o soluție care sigură un nivel de securitate a informației adecvat; Registrul RoTLD, care administrează domeniile de nivel superior; servicii bazate pe tehnologii de tip Blockchain.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
19.04_Template-logo-Sponsori+Expozanti-varianta-Marius.jpg

COLOP România este parte a grupului austriac COLOP, unul dintre cei mai mari producători mondiali de ștampile și dispozitive moderne de marcare, cu distribuție în peste 120 de țări. 

Fondată în 1980, compania austriacă dispune acum de mai mult de 13.200 mp spațiu de producție în Austria și Cehia, peste 500 de angajați în întreaga lume, 15 companii afiliate și o rată a exportului de 98%. COLOP operează astăzi în trei domenii de afaceri: în segmentul de ștampile standard, în zona de marcare digitală, precum și în zona de hobby.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Youtube
Livolo.png

LIVOLO este o companie inovatoare specializată în producția și vânzarea de întrerupătoare inteligente și ecologice, care oferă o experiență unică de confort și eficiență în casele moderne.

 

Filozofia de design este inovatoare și se axează pe minimalism, astfel încât produsele LIVOLO sunt concepute să ofere cea mai bună experiență de utilizare. Acestea sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate și respectă standardele internaționale pentru siguranță și calitate, fiind disponibile cu certificări ROHS, CE și alte certificate.

CONNECT WITH THEM:

 • Instagram
 • Youtube
electromagnetica.png

Electromagnetica este o companie romaneasca care produce şi furnizeaza solutii de iluminat cu LED, statii de incarcare masini electrice, echipamente de distribuţie şi măsurare a energiei electrice subansamble electrice si electronice, subansamble metalice si din mase plastice injectate, sisteme de siguranţă a traficului feroviar.

 

De asemenea, este orientată către producţia de energie verde şi tehnologii destinate creşterii eficienţei energetice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
WEBISTE_stuff-08.jpg

MOON oferă gama completă de servicii și produse destinate mobilității electrice: de la sisteme fotovoltaice la sisteme de stocare și stații de încărcare. MOON este o marca a Porsche Holding Salzburg, companie integrată a Volkswagen AG. 

 

Urmând angajamentul de e-mobility privind protecția climei al Volkswagen AG, misiunea MOON este de a contribui la o mobilitate mai sigură, mai curată, inteligentă și, mai presus de toate, neutră în CO2. Porsche România, sub brandul MOON, oferă clienților BEV și PHEV, nu doar stații de încărcare pentru gospodării, ci și soluții de încărcare de mare putere si sisteme de panouri fotovoltaice pentru companii .

 

Pentru a face lucrurile cât mai simple pentru clienți, MOON oferă asistență pe tot parcursul acestui proces: de la consultanță până la instalare și întreținere. Mai mult, prin investițiile realizate de Porsche România în stațiile de încărcare. MOON instalate în cadrul rețelei de distribuitori, asigură clienților accesul la peste 100 de stații.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
HOME-Friends_app.jpg

Home Friends App este o aplicație de viitor în peisajul românesc, reprezentând un marketplace de top care redefinește soluțiile eficiente pentru problemele casnice. Prin intermediul aplicației HomeFriends, deschidem o poartă spre accesul rapid la experți calificați, specializați în rezolvarea tuturor nevoilor casei tale.


De la cei mai iscusiți instalatori până la servicii de tractare auto de încredere, oferim o gamă largă de soluții, toate concepute pentru a oferi o experiență de utilizare excepțională. Misiunea noastră transcende simplă funcționalitate a unei aplicații. Suntem dedicați dezvoltării pieței muncii și sprijinirii micilor antreprenori, stimulând astfel creșterea economică și promovând o comunitate sustenabilă. Într-o lume în continuă evoluție, Home Friends App este un factor de transformare care facilitează conexiunile între oameni și încurajează colaborarea într-un mod inovator.


Întrați în lumea prietenului casei tale și descoperiți cum tehnologia de vârf se îmbină cu nevoile zilnice pentru a crea un mediu mai inteligent și mai convenabil. Oferim oportunitatea de a transformă fiecare casă într-un loc în care tehnologia aduce confort, siguranță și eficiență. Vino alături de noi și îmbrățișează viitorul conectat al tehnologiei aplicate în viața de zi cu zi!
Home Friends.App, prietenul casei tale.

CONNECT WITH THEM:

 • Instagram
 • Facebook
INC_BANNER-WEBSITE.jpg

Institutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției Sociale – INCSMPS Bucureşti, este organizat și funcţionează ca institut naţional de cercetare – dezvoltare (INCD) ca instituție de drept public, în coordonarea Ministerului Muncii şi Solidarității Sociale – MMSS. 


Misiunea INCSMPS este realizarea de studii și cercetări teoretice şi aplicative în domenii de interes naţional: piaţa muncii, managementul resurselor umane, dezvoltarea socială şi protecţia socială, folosind metode adecvate, moderne, comparabile la nivel european sau internaţional şi cu semnalarea trendurilor prognozate în cadrul acestora.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
INSTITUT_BANNER (1).jpg

Cu o experiență de peste 25 de ani, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) desfășoară o gamă largă de activități de cercetare științifică fundamentală orientată spre domeniile Fizicii Pământului și Seismologiei - fizica sursei seismice, seismicitate și seismotectonică, structura și dinamica interiorului scoarței terestre, analiza hazardului și riscului seismic, seismologia inginerească și activități de conștientizare și reducere a riscului seismic. Instituția noastră are și o misiune operațională de monitorizare a activității seismice pe teritoriul României 24/7/365, oferind informații despre locul și momentul producerii unui cutremur. 
INCDFP mobilizează resurse umane semnificative și dispune de echipamente moderne și o infrastructură evoluată pentru realizarea de cercetări fundamentale și aplicative. 
Echipa noastră colaborează cu organizații seismologice internaționale și dispune de conexiuni la nivel european și global pentru a arhiva, procesa și schimba date și informații geofizice.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Twitter
 • Facebook
INSTITUT (1).jpg

IFIN-HH reprezintă cea mai importantă entitate de cercetare științifică la nivel national si abordează un spectru cuprinzător de activități de cercetare-dezvoltare în fizică nucleară fundamentală și aplicată și în domenii conexe.

De o deosebită relevanță pentru comunitatea științifică mondială,

 

IFIN-HH implementează pilonul de fizică nucleară a proiectului ELI-NP www.eli-np.ro. Centru de cercetare științifică de statură europeană, forțând frontierele științei și tehnologiei în cercetarea fundamantală și aplicativă, ELI-NP este așteptat să conducă la progrese semnificative în științele de bază – fizica nucleară și a laserilor, astrofizică – precum și descoperiri cu impact generând aplicații de interes societal major în domeniile stiinței materialelor și a științelor vieții, aplicații industriale și medicale.

 

Componentă principală operațională a Centrului ELI-NP e reprezentată de sistemul laser de mare intensitate, constituit din 2 brațe a câte 10 PW, ce a atins un reper istoric: puterea nominală de 10 PW (1016W), premieră mondială în Știință!

CONNECT WITH THEM:

 • Twitter
 • Facebook
Website_Banner_3 (1).jpg

COMOTI – Institutul National de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare este singura unitate specializată din România care integrează activităţile de cercetare ştiinţifică, proiectare, producţie, experimentare, testare, transfer tehnologic şi inovare în domeniul turbomotoarelor de aviaţie, motoarelor  industriale cu turbină  cu gaze şi maşinilor paletate de turaţie înaltă.
Direcţii principale de cercetare:


    - Activități legate de cercetare a aviației și spațiului; Contribuții la nivel european pentru dezvoltarea componentelor aeronavelor de ultimă generație și participarea la programele spațiale ale Agenției Spațiale Europene prin proiectarea de componente și dispozitive, calcul FEM, calcul termic, analiza stresului și vibrațiilor CFD- urilor, producția de echipamente, componente, dispozitive de lucru și standuri de testare;
   - Energie și economisirea energiei prin dezvoltarea de compresoare cu șurub, familii dedicate exploatării și transportului gazelor naturale. Creșterea eficienței termice și reducerea emisiilor produse de motoarele cu turbină cu gaz, inclusiv noile tipuri de combustibil pentru turbine, cogenerare, energie neconvențională, îmbunătățirea eficienței energetice pentru sistemele de compresie a gazelor naturale;
   - Protecția mediului, incluzând reducerea zgomotului în turbomotoarele de aviație și turbomotoarele industriale, stații de tratare a apelor reziduale, sisteme de aerare pentru treapta biologică de epurare a apelor uzate.
   - Apărare și Securitate Națională prin proiectarea, dezvoltarea, testarea si instalarea de noi sisteme de propulsie navală dedicate fregatelor Marinei Române.

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Youtube
 • Facebook
ATIMA.jpg

AIMA România este distribuitorul național al brand-ului internațional AIMA care unește pasiunea pentru vehiculele electrice cu tranziția către viitorul transportului urban. Misiunea lor este de a oferi scutere electrice de înaltă calitate, fiabile și accesibile, perfecte pentru viața urbană, navetă și transportul ecologic prin cadrul flotelor dedicate de livrări.

 

Aceștia au modele inovative în materie de specificații tehnice la nivelul portofoliului de scutere electrice și își doresc să electrifice transportul urban într-un mod accesibil. Sunt aproape de clienți printr-un program de consultanță și testare dedicată pentru modelul dorit, oferind astfel servicii personalizate adaptate nevoilor consumatorilor moderni din România.

 

Fie că este vorba de mobilitate, distracție sau business, AIMA România este partenerul tău în transportul electric. 

ICDL.jpg

ICDL este noua identitate de brand a celui mai important standard global de certificare a competențelor digitale, cunoscut local doar ca ECDL până recent. Programele noastre de certificare, furnizate printr-o rețea activă în peste 100 de țări, permit persoanelor și organizațiilor să-și evalueze, să dezvolte și să-și certifice conpetenţele de utilizare a instrumentelor digitale la standard internațional.


Calitatea și reputația ICDL se bazează pe peste douăzeci de ani de experiență în furnizarea programelor noastre de certificare pentru peste 17 milioane de oameni, în peste 40 de limbi din întreaga lume, cu peste 2,5 milioane de teste ICDL susținute anual.


Succesul nostru este menținut de inovația continuă în dezvoltarea programului de certificare, angajamentul nostru față de metodologii riguroase de proiectare a testelor și aderarea consecventă la standardele noastre de asigurare a calității. ECDL Romania este singura entitate autorizata sa promoveze si sa dezvolte conceptul ICDL in tara noastra.


ECDL România a dezvoltat o rețea națională de peste 800 de centre de testare acreditate, care este în plină dezvoltare.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
QwertyKey.png

Qwertykey SRL este o companie românească care a fost înființată în anul 2020 și are sediul în Baia Mare, județul Maramureș. Compania este specializată în producția de tastaturi mecanice pentru gaming.

 

Produsele Qwertykey sunt recunoscute pentru calitatea lor, designul inovator și performanțele de top, ceea ce a dus la creșterea rapidă a popularității brandului în comunitatea gaming-ului și a profesioniștilor din industria IT. Compania oferă o gamă largă de tastaturi mecanice, de la modele cu caracteristici de bază până la modele avansate cu iluminare RGB și taste programabile.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Youtube
 • Instagram
 • TikTok
Brainmap.png

Institutul BrainMap Neuroscience este singurul loc din Europa care folosește o tehnologie revoluționară, bazată pe neuroștiință: Neurofeedback Plus. Această formă de terapie antrenează direct creierul într-un mod personalizat pentru fiecare persoană în parte. 

 

Cu ajutorul tehnologiei din spate, au tratat mii de oameni cu diferite probleme și afecțiuni: de la ADHD, burnout, anxietate, până la Alzheimer, Sciatică, Parkinson. Pentru cei ce vor să înțeleagă mai bine terapia Neurofeedback Plus și ce beneficii aduce, în cadrul Institutului se oferă și consultanță telefonică GRATUITĂ. Iar cei ce participă la eveniment, au șansa să încerce în persoană tehnologia, pentru a-și cunoaște mai bine secretele creierului lor.
 

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
GNEX.png

La GNEX, echipa e pasionată de tehnologie, dedicată aducerii celor mai noi și mai inovatoare produse către publicul din România. Au o vastă experiență în comercializarea de drone, echipamente foto-video, vehicule electrice și gadgeturi, precum și o selecție largă de produse de înaltă calitate, prețuri competitive și personal pregătit să îți ofere suportul de care ai nevoie. 
Oferă, de asemenea, și o gamă variată de servicii, cum ar fi reparații trotinete și scutere electrice, reparatii drone, inspectii tehnice cu drone, inchiriere de drone și echipamente foto-video. 


Îi puteți contacta oricând și/sau să-i vizitați la standul cu care vor fi prezenți în cadrul Bucharest Tech Week, pentru a afla cum putem ajuta la îndeplinirea nevoilor dumneavoastră tehnologice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
 • Youtube
e-charge

Renovatio e-charge, este pionierul soluțiilor de încărcare pentru mașini electrice în România si totodată liderul pieței de profil. Rețeaua e-charge este funcțională în 250 de locații din țară. Posesorii de mașini electrice au la dispoziție 655 puncte de încărcare, iar aproape jumătate dintre ele oferă încărcare DC. Vârfurile de gamă sunt cele 21 stații ultra-rapide cu puteri care ajung până la 350 kW. 


Rețeaua e-charge se bazează pe o soluție inovatoare și scalabilă, care poate fi implementată în diverse medii, de la cartierele rezidențiale sau parcările pentru birouri, la locurile publice sau centrele comerciale. Obiectivul companiei este de a facilita adopția in masă a vehiculelor electrice contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
allview

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI - singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020).

 

În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. În 2023, AVI a primit un update important prin care i s-a adăugat un model de limbaj natural, antrenat de inteligența artificială (AI). Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent - asistent personal.

 

CONNECT WITH THEM:

 • LinkedIn
 • Youtube
 • Facebook
 • TikTok
 • Instagram
SKYWELL_NEW.jpg

Visual EV îți aduce viitorul mai aproape decât ți-ai putea imagina, un viitor sustenabil, ce va asigura o calitate a vieții crescută, libertate în mișcare și grijă pentru generațiile următoare. 
Visual EV înseamnă evoluție, inovație, tehnologie, responsabilitate și durabilitate.
Misiunea noastră este aceea de a oferi clienților accesul facil la tendințele viitorului. Suntem parte din revoluția vehiculelor electrice, ce are rolul de a aduce beneficii societății și de a împinge progresul acesteia în ansamblu, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și încălzirii globale, asigurarea unei calități a vieții crescute și durabile. 
În prezent, ne confruntăm cu un nou trend, de aderare a companiilor din tehnologie la industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice.

CONNECT WITH THEM:

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok