top of page

ON or OFF: Cât de mult ne poate simplifica tehnologia viața de zi cu zi?

Oamenii pot să modeleze tehnologia și să o aplice pentru a crea schimbări pozitive, pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și pentru a transforma societatea. 


A demonstrat-o încă din 1946 Soichiro Honda, prin crearea motorului auxiliar pentru bicicletă. Prin identificarea unor nevoi și căutarea soluțiilor, apare inovația. Istoria brandului auto este un omagiu adus succeselor obținute de inginerii noștri și fundația armoniei dintre automobile și oamenii din toată lumea.


În 2004, Asko Group s-a alăturat misiunii Honda și a deschis locația din Chiajna, un complex integrat de tip 3S (Showroom, Service & Spare parts). În timp, echipa a fost completată de unii dintre cei mai buni specialiști din țară, cu toții având o caracteristică importantă în comun: pasiunea pentru modelele Honda. Iar atunci când există pasiune, există și performanțe!


Pe colegii noștri, îi vei cunoaște la standul Honda by Asko Group, unde sunt gata să-ți împărtășească cunoștințele despre gama de modele și să te molipsească cu entuziasmul lor.


Cum au incorporat inginerii tehnologia în automobilele Honda?


Este SUV-ul care îți înțelege nevoile din viața de zi cu zi. Este disponibil în două motorizări: full hybrid și plug-in hybrid. Ansamblul compus din motorul electric cu cel pe benzină livrează 184 CP și 335 Nm. Așadar, vei simți un răspuns instant al accelerației și o viteză de croazieră susținută, în timp ce bateria va fi reîncărcată de frânarea regenerativă. 

Siguranța ta și a pasagerilor au stat la baza dezvoltării unui sistem avansat de protecție, numit Honda Sensing 360. Înțelege-l prin explorarea unor funcții, precum Pilotul Automat Adaptiv, care acum reduce viteza pentru a ajuta șoferul la viraje atunci când, fie camera detectează curbele în faţa vehiculului , fie șoferul acţionează volanul pentru a conduce pe un drum în curbă.


Un SUV pentru cei cu afinitate față de design-ul sportiv al Civic-ului, dar își doresc confortul și spațiul CR-V-ului. Inginerii au înțeles că ai nevoie de o mașina care să răspundă la fiecare comandă fără întârziere.

Motorul hybrid de 184 CP îți oferă un răspuns instant al accelerației, care, împreună cu sistemul Linear Shift Control,  generează o turare a motorului similară cu cea a unei mașini clasice, pe benzină și cu o cutie de viteze manuală. De asemenea, vei remarca precizia din curbe și depășirile realizate cu ușurință.

După cum ți-am zis, automobilele Honda au apărut pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi. Hayonul acționat fără mâini, prin intermediul senzorului pentru picior, va fi asistentul tău când îți termini cumpărăturile și ai brațele ocupate. Dar tehnologia nu înseamnă doar sisteme de siguranță sau funcții practice. Confortul se reflectă și în sistemul Audio. Bose, în cazul Honda ZR-V Advance. Cele 12 boxe de performanță înaltă și bassul puternic te vor învălui în notele muzicale ale melodiilor preferate, mai ales când te așteaptă un drum lung înainte.


În rândul comunității Honda, nu mai are nevoie de o introducere. Poate că ai auzit de acest hatchback sau de fratele său mai rapid și furios, Type-R. Se mândrește cu tehnologia legendară a motorului e:HEV de 184 CP, care include un motor de propulsie de mare putere. Experiența la volan ne place cel mai mult la acest model, dar are de oferit mai mult de atât.

Când conduci noaptea, atenția ta rămâne asupra participanților la trafic, a siguranței tale la volan și a plăcerii de a conduce o Honda. Farurile LED inteligente adaptive detectează vehiculele și distribuie lumina fără să deranjeze pietonii sau restul participanților la trafic. Este doar unul dintre sistemele Honda Sensing care îți vine în ajutor.

 

Alătură-te grupului de oameni care îmbrățișează tehnologia și hai să ne întâlnim pentru a discuta cum aceasta face parte din prezentul tău. Power Of Dreams este alimentată de oameni ca tine. Dă-ți voie să transformi visurile în realitate alături de Honda!

11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page