top of page

SHAW - Device-uri Smart pentru ingrijirea animalelor


Știai că animalul tău de companie poate beneficia de acum de tehnologie avansată? Brand-ul SHAW aduce inovația în viața animaluțelor tale iubite. De la fântâni de apă automate ce purifică apa constant și hrănitoare automate smart care iți permit să setezi mesele și să îți supraveghezi animăluțul, până la litiere automate smart care curață singure după pisica ta. Avem soluții pentru toate nevoile tale!

 

Iar beneficiile nu se opresc aici! Toate produsele SHAW sunt însoțite de suport tehnic telefonic și consultanță de la medici veterinari, astfel încât să te simți întotdeauna în siguranță cu alegerile tale. Pe lângă asigurarea calității, oferă și o experiență completă prin intermediul aplicației mobile de care dispun toate produsele SHAW, astfel poți controla nevoile animalutului tău chiar și atunci când ești plecat de acasă!

 

Pentru a-ți oferi încrederea totală în achizițiile tale, fiecare produs vine la pachet și cu garanție. Așadar, poți fi sigur că vei beneficia de funcționalitate și performanță asupra produselor pentru mult timp de-acum înainte!

SHAW îți oferă nu doar tehnologie, ci și liniște și relaxare știind că blănosul tău primește cea mai buna îngrijire posibilă cu ajutorul produselor de cea mai înaltă calitate.

 

Vino să descoperi toate aceste produse și să afli toate beneficiile lor la TechExpo București în perioada 14-16 iunie.

 

Animăluțul tău merită să fie cel mai bine îngrijit și mai sănătos ca niciodată, iar tu îl poți ajuta chiar acum!

10 afișări0 comentarii

Commenti


bottom of page