top of page

Tech Expo 2024: Redefinim experiența umanăÎntr-o lume în continuă schimbare, unde fiecare acțiune ne modelează viitorul, Bucharest Tech Week duce la nivelul următor interacțiunea dintre om și tehnologie. În perioada 14-16 iunie, punctul de întâlnire dintre cunoscători, entuziaști și noile descoperiri tech este Tech Expo 𝒃𝒚 𝑩𝒖𝒄𝒉𝒂𝒓𝒆𝒔𝒕 𝑻𝒆𝒄𝒉 𝑾𝒆𝒆𝒌, unde misiunea principală este aceea de a „Redefinim experiența umană”.


Fie că ești antreprenor, dezvoltator, inovator sau pur și simplu pasionat de tehnologie,la Tech Expo 𝒃𝒚 𝑩𝒖𝒄𝒉𝒂𝒓𝒆𝒔𝒕 𝑻𝒆𝒄𝒉 𝑾𝒆𝒆𝒌 găsești cele mai recente inovații pe care le poți testa gratuit. ⤵️


🛺 𝐓𝐄𝐒𝐓 𝐃𝐑𝐈𝐕𝐄 - Am creat un loc special pentru tine pentru a testa ultimele modele de mașini electrice și hibride. Cine știe? Următoarea ta mașină poate fi la Tech Expo. Înregistrările pentru testarea mașilor se vor face în curând pe site. Stay tuned! 🔜


🛴 𝐁𝐈𝐂𝐈𝐂𝐋𝐄𝐓𝐄 & 𝐓𝐑𝐎𝐓𝐈𝐍𝐄𝐓𝐄 𝐄𝐋𝐄𝐂𝐓𝐑𝐈𝐂𝐄 - Dacă automobilele nu sunt în topul preferințelor tale și preferi un stil de viață sustenabil, prietenos cu mediul, în cadrul Tech Expo vei găsi noile modele de trotinete, biciclete și hoverboard electrice de pe piață. Mai mult, vei avea chiar posibilitatea de a vedea care ți se potrivește.


⌚ 𝐆𝐀𝐃𝐆𝐄𝐓-𝐔𝐑𝐈 & 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐂𝐄𝐒 - Peste 70 de expozanți își vor prezenta produsele și-ți vor oferi sesiuni de testare gratuite.


🏠 𝐓𝐄𝐇𝐍𝐎𝐋𝐎𝐆𝐈𝐈 𝐒𝐌𝐀𝐑𝐓 𝐇𝐎𝐌𝐄 – Ai grijă de locul pe care îl numești 𝑎𝑐𝑎𝑠𝑎̆ și descoperă gadget-urile care îți optimizează confortul, siguranța și eficiența energetică.


Mai mult decât atât, pe Tech Stage vor urca specialiști români din diferite domeniii care vor dezbate cele mai importante subiecte cu care ne confruntăm în 2024. Dar asta nu este tot, zona de gaming te așteaptă cu cele mai cool echipamente și cu influencerii tăi preferați alături de care poți participa la competiții.


Fii parte dintr-o experiență unică unde te vei conecta cu viitorul. Ești gata să fii parte din această poveste?


Te așteptăm pe 14-16 iunie la Romexpo, Pavilionul B1 să redefinim împreună experiența umană.


Intrarea este gratuită, pe bază de înregistrare. ➡️ https://bit.ly/4cr56P8

5 afișări0 comentarii

Komentarze


bottom of page