top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

Evenimentele Bucharest Tech Week si GoTech World, organizate in Bucuresti, Romania, sunt organizate atat in format fizic cat si online, de catre Universum Expo SRL. Toate referirile ulterioare la evenimente din acest document, vor fi facute de catre organizatorul legal, Universum Expo SRL.

Acest document stabilește termenii si condițiile dintre Universum Expo si dumneavoastră, când achiziționați un bilet, va înregistrați pentru orice eveniment sau conferința sau participati la un chestionar organizat de catre Universum Expo SRL. Prin achizitionarea unul bilet, inregistrarea pentru un eveniment sau conferinta organizata de catre Universum Events sau completarea unui chestionar sunteti de acord sa se conformeze si respecte acesti termeni si conditii.

 

Ar trebui sa cititi cu atentie acest document. Universum Expo isi rezerva drepturile de a schimba acesti termeni si conditii in orice moment. Orice termeni si conditii modificate vor fi postate pe cele doua site-uri: www.techweek.ro si https://gotech.world/.

DECLARAȚIA DE CONSIMȚĂMÂNT

Prin prezenta îmi dau acordul pentru Universum Expo SRL pentru a colecta, procesa și utiliza datele mele personale în scopul achiziționării biletului meu și pentru orice altă utilizare la care am consimțit.

1. ACHIZIȚIONAREA BILETELOR

Prin prezenta îmi dau consimțământul pentru datele obligatorii și voluntare colectate de la mine cu scopul de a vinde și/sau înregistra biletele vândute de Universum Expo SRL, așa cum este specificat pe paginile din website, dedicate înregistrării la evenimentele organizate de către Universum Expo SRL.

 

In continuare, îmi dau permisiunea ca datele mele sa fie salvate. Confirm că voi putea oferi Universum Expo SRL un interval de timp rezonabil pentru a-mi elimina detaliile în orice moment voi decide că nu mai doresc să fie stocate.

 

Am luat la cunoștință și accept ca datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu această politică a Regulamentului General de Protecție a Datelor și a Declarației de Consimțământ și vor fi păstrate în scopul vânzării de bilete de evenimente.

 

*În cazul în care doriți ca datele dvs. să fie eliminate, trebuie să trimiteți o solicitare în scris către Universum Expo SRL.

Cererile vor fi procesate într-o perioadă de 30 de zile după ce email-ul a fost trimis către contact@techweek.ro și/sau contact@gotech.world. Toate prețurile biletelor sunt afișate în euro, fără TVA. Facturile vor fi eliberate în lei la cursul de schimb valutar al BNR (Banca Națională a România) din ziua de referință.

 

Confirmarea înscrierii pentru oricare dintre evenimentele organizate de Universum Expo SRL va fi trimisa prin e-mail de către Universum Expo SRL, după ce plata fost primită, integral. Acest e-mail va avea, de asemenea, factura fiscală atașată.

Toate facturile fiscale vor fi trimise numai prin e-mail prin intermediul software-ului automat conform legilor din România.

2. ÎNREGISTRAREA BILETELOR

Prin prezenta îmi dau consimțământul pentru Universum Expo SRL de a utiliza în scopul procesării înregistrării biletului gratuit sau în alt mod, datele obligatorii și orice alte date voluntare am oferit în momentul înregistrării unui bilet de intrare pe platforma de emitere a biletelor la evenimentele organizate de Universum Expo SRL, MYCONNECTOR sau în website-ul companiei.

Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu politica Regulamentului General de Protecția Datelor și a Declarației de Consimțământ și vor fi păstrate în acest scop.

3. SONDAJ ONLINE

Prin prezenta îmi dau acordul pentru Universum Expo SRL în vederea stocării oricărei informații voluntarae pot oferi în cursul participării la un sondaj online. 

 

Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu politica Regulamentului General de Protecția Datelor și a Declarației de Consimțământ și vor fi păstrate și depozitate în acest scop.

4. UTILIZAREA DATELOR PERSONALE ÎN SCOPURI PUBLICITARE

Universum Expo SRL nu va vinde și nici nu va oferi numele, adresa, adresa de e-mail, informațiile cărții de credit sau informații personale unei terțe părți fără permisiunea dumneavoastră. Prin înregistrarea la evenimentele organizate de Universum Expo SRL, sunteți de acord că profilul dvs. va fi vizibil în MYCONNECTOR - platforma de networking care facilitează comunicarea, mesajele și întâlnirile de afaceri care au loc înaintea, pe parcursul și după eveniment.

 

Veți putea contacta și veți putea fi contactat prin e-mail de către partenerii și vizitatorii prezenți la evenimentul la care v-ați înregistrat/v-ați achiziționat bilet. Decizia acceptării acestor invitații vor fi la discreția dumneavoastră.

 

Îmi dau acordul pentru Universum Expo SRL de a stoca următoarele tipuri de date ale profilului meu pentru scopuri interne:

• Date obligatorii și voluntare colectate în momentul achiziționării biletelor, așa cum sunt solicitate pe paginile website-ului - care sunt dedicate înregistrării la evenimentele organizate de Universum Expo SRL.

 

• Date obligatorii și voluntare colectate în momentul înregistrării unui bilet cu intrare gratuită, precum și data înregistrării biletului.

 

• Informații oferite voluntar atunci când particip la sondaje online.

 

• Sunt de acord ca Universum Expo SRL să analizeze și să utilizeze datele mele cu scopul de a-mi comunica unele mesaje promoționale pe teme și legate de produse relevante și/sau aflate în legătură cu evenimentele și promoțiile Universum Expo SRL.

 

• Accept ca Universum Expo SRL să mă contacteze prin SMS-uri și/sau prin telefon, în legătură cu evenimentele pentru care am achiziționat un bilet sau care ar putea fi de interes pentru mine.

 

• Sunt de acord ca Universum Expo SRL sa mă contacteze prin email in legătura cu evenimentele pe care Universum Expo SRL le organizează, si pentru care am achiziționat un bilet sau care ar putea fi de interes pentru mine.

 

• În plus, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie folosite la analiza matematică și statistică - în scopuri publicitare (notare).

 

• De asemenea, îmi dau consimțământul pentru ca datele mele să fie actualizate și completate cu date suplimentare. Îmi dau consimțământul pentru Universum Expo SRL să colecteze date referitoare la mine din surse care aparțin domeniului public și să le salveze pe acestea, împreună cu datele mele personale care sunt deja sub controlul Universum Expo SRL. 

Îmi dau consimțământul pentru Universum Expo SRL să analizeze aceste date recent colectate, împreună cu datele deja sub controlul lor și să le utilizeze în scopul mesajelor de publicitate direcționate către mine pe teme și legate de produse relevante care se află în legătură cu târgurile comerciale, conferințe, summit-uri, workshopuri și expoziții și/sau companii expozante la evenimentele organizate de Universum Expo SRL, care ar putea fi de interes pentru mine.

 

•  Îmi dau consimțământul că pot fi fotografiat sau filmat de fotograful și/sau cameramanul oficial al Universum Expo SRL și sunt de acord ca imaginea mea să fie folosită în materialele promoționale, de către Universum Expo SRL și de către partenerii săi.

 

•  Îmi dau consimțământul ca informațiile completate în formularul de înregistrare la evenimentele organizate de Universum Expo SRL la care m-am înregistrat să fie transmise partenerilor/expozanților evenimentului care îmi vor scana badge-ul de acces cu permisiunea mea, în urma interacțiunii cu aceștia.

INFORMAȚII PERSONALE

Atunci când informațiile personale (de exemplu, numele, adresa de e-mail, adresa de lucru, numerele de telefon, funcția și compania, precum și alte informații de contact) sunt furnizate prin intermediul site-urilor evenimentelor organizate de Universum Expo SRL sau direct către Universum Expo SRL prin e-mail, dau acordul Universum Expo SRL pentru:

 

• Prelucrarea și administrarea datelor cu caracter personal pentru a efectua toate acțiunile necesare influențării cererilor și instrucțiunilor mele.

 

• Menținerea unui registru de comunicații de intrare și de ieșire (de exemplu, e-mail) pentru a procesa datele personale, așa cum se arată în această declarație de confidențialitate.

 

• Universum Expo SRL poate colecta, de asemenea, următoarele informații despre dvs:

1. Informațiile pe care le furnizezi prin completarea formularelor de pe site-ul nostru; 

2. Numele și adresa de facturare/plată;

3. Adresa de e-mail și numărul de telefon;

4. Card de credit, card de debit sau alte informații bancare;

5. Data de naștere;

6. Numărul de identificare fiscală sau numărul de TVA (dacă este cazul).

 

Dacă ne contactați putem păstra o evidență a corespondenței. Informațiile pe care le primim de la agențiile de referințe de creditași, de detectare a fraudelor sau a altor părți terțe - le putem utiliza pentru a verifica informațiile dumneavoastră.

Este posibil să vă rugăm să completați chestionare în scopuri de cercetare, cu toate că nu trebuie neapărat să răspundeți la ele.

 

Universum Expo SRL poate sa păstreze și preferințele dvs. personale legate de evenimente și informațiile pe care le împărtășiți cu noi, cu acordul dumneavoastră, prin intermediul unor terțe părți, cum ar fi corespondența Facebook, mărturii, testimoniale. fotografii, blog-uri, studii de satisfacție a clienților sau de servicii de comunicații pentru clienți, pe care s-ar putea să ni le trimiteți.

DREPTUL LA ACCES

Aveți dreptul de a primi o copie pentru datele dumneavoastră personale deținute de Universum Expo SRL, în conformitate cu Actele de Protecție a Datelor sub rezerva anumitor excepții. Solicitările de o copie a datelor personale pot fi trimise prin email la contact@techweek.ro și/sau contact@gotech.world.

DREPTUL LA RECTIFICARE SAU ȘTERGERE

În cazul în care Universum Expo SRL deține informații incorecte despre dvs. care au fost prezentate inițial de către dumneavoastră prin intermediul website-ului, aveți dreptul de a avea datele modificate. În plus, aveți dreptul de a avea orice informații pe care le-ați trimis la noi prin intermediul website-ului și care au fost șterse. Pentru a solicita dreptul la rectificare și/sau ștergere, vă rugăm să trimiteți cererea dvs. la contact@techweek.ro și/sau la contact@gotech.world.

 

De asemenea, puteți să vă dezabonați de la newsletterele noastre, apăsând butonul de dezabonare inclus în newsletter sau puteți solicita ca informațiile despre dvs. să fie șterse din baza noastră de date, apelând numărul de telefon: +40 733 062 591.

Cererile trebuie să includă:

• Numele și adresa dvs.;

• Descriere specifică a datelor pe care doriți să le rectificăm.

 

Vă rugăm să rețineți că pentru Universum Expo SRL nu este necesar să rectifice sau să șteargă datele dvs. în cazul în care acest lucru v-ar împiedica respectarea obligațiilor contractuale la Universum Expo SRL sau în cazul în care este necesar ca Universum Expo SRL să proceseze (inclusiv să rețină) datele personale pentru un scop legal în conformitate cu actele privind protecția datelor.

SIGURANȚA

Siguranța informațiilor personale este importantă pentru noi. Cu toate acestea, vă reamintim că nici o metodă de transmitere prin internet și/sau orice altă modalitate de transmitere electronică, nu este 100% sigură.

 

Prin urmare, în timp ce noi ne străduim să utilizăm mijloace acceptabile comercial pentru a proteja informațiile dvs. personale, Universum Expo SRL nu poate garanta securitatea absolută în caz de hazard. Atunci când introduceți informații sensibile (cum ar fi numărul de card de credit) pe formularele noastre de înregistrare sau de ordine, noi vom cripta aceste informații.

 

Universum Expo SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică de Regulament General de Protecție a Datelor și a Declarației de Consimțământ - în orice moment. Toate modificările vor fi postate atât în home page, cât și în alte locuri/pagini pe care noi le considerăm adecvate și relevante, astfel încât să fiți înștiințați constant și rapid de schimbările care au apărut.

RESTITUIRE ȘI POLITICA DE ANULARE

Toate achizițiile de bilete pentru conferințe și evenimente sunt nerambursabile în integralitatea lor. Biletul tău rămâne proprietatea Universum Expo SRL și este o licență personal revocabilă, care poate fi retrasă, iar admiterea refuză în orice moment, rambursarea prețului de înregistrare tipărit.

 

În cazul puțin probabil al anulării unei conferințe sau a unui eveniment, răspunderea Universum Expo SRL este limitată la împărțirea taxelor de înregistrare plătite care rămân după ce cărțile de credit și procesul de plata a pachetelor de acces au fost efectuate și deduse.

 

Este strict interzis pentru orice companie, organizație sau participant să încerce să găzduiască sau să organizeze orice eveniment împreună cu, adiacent la sau tinzând să fie legat de evenimentele organizate de Universum Expo SRL sau filialele sale, fără permisiunea prealabilă și cooperarea Universum Expo SRL.

 

În cazul încălcării acestor termeni, biletele cumpărate de către organizator și filialele acestora vor fi prestate nule, fără restituire, iar Universum Expo SRL poate beneficia, de asemenea, de despăgubiri. Biletele cumpărate sunt pentru uz personal sau pentru compania dvs. și nu trebuie să fie revândute sau transferate în scopuri comerciale, în nici un caz, inclusiv utilizarea ca parte a oricărei promovări sau competiții.

 

În cazul în care a existat o re-vânzare sau tentativă de revânzare de bilete (sau orice altă încălcare a acestui termen), ne rezervăm dreptul de a anula biletele cu pricina, cu efect imediat. Ne rezervam dreptul de a anula orice achiziție de bilet făcută de către orice persoană sau organizație pe care am considerat-o în mod rezonabil ca ar putea fi asociată cu un broker de bilete.

 

Universum Expo SRL își rezervă dreptul de a refuza accesul la orice eveniment sau conferință persoanelor care prezintă orice comportament pe care îl consideră inacceptabil, sau pentru încălcarea termenilor și condițiilor.

 

Universum Expo SRL nu va fi responsabil pentru biletele care sunt pierdute sau furate. Utilizarea neautorizată a echipamentelor fotografice și de înregistrare video la evenimente și conferințe este interzisă. Vă oferiți consimțământul să fie filmați și înregistrați participanții la orice eveniment sau conferință Universum Expo SRL, iar organizatorul nu va fi răspunzător pentru nici un prejudiciu - de pierdere sau deteriorare a oricărei persoane sau a proprietății, din orice cauză (cu excepția decesului sau vătămării corporale, ca urmare a neglijenței Universum Expo SRL sau pentru orice alt tip de răspundere care nu poate prin lege să fie exclusă sau limitată).

 

Schimbările de nume solicitate for fi efectuate în mod gratuit până la 30 de zile înainte de începerea evenimentului. Nici o schimbare de nume nu va fi efectuată cu 7 zile înainte de începerea evenimentului, iar drepturile asupra biletului de acces achiziționat vor fi pierdute. Pentru întrebări legate de înregistrare sau pentru asistență cu privire la orice probleme legate de înregistrare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 733 062 591 și/sau la adresa/adresele de email contact@techweek.ro, contact@gotech.world.

POLITICA DE ANULARE, AMÂNARE SAU SUBSTITUIRE A EVENIMENTULUI

Universum Expo SRL nu este responsabil pentru eventualele pierderi sau daune ca urmare a unei substituții, modificări, anulări sau amânări a unui eveniment. Universum Expo SRL nu își asumă nici o răspundere în circumstanțele în care un eveniment este anulat, reprogramat sau amânat din cauza unui fenomen natural neprevăzut sau orice alt fenomen care face desfășurarea unui eveniment imposibilă, ilegală sau impracticabilă. Pentru scopurile acestei clauze, un fenomen neprevăzut va include, dar nu se limitează la: război, incendii, greve, condiții meteorologice extreme sau alte situații de urgență.

 

Vă rugăm să rețineți că în timp ce speakerii și subiectele sunt confirmate în momentul publicării, circumstanțe independente de voința organizatorilor ar putea necesita substituții, modificări sau anulări ale speakerilor și/sau ale subiectelor. Ca atare, Universum Expo SRL își rezervă dreptul de a schimba/modifica speakerii și/sau temele promovate și/sau numele subiectelor/temelor abordate, dacă este necesar, fără nicio responsabilitate din partea dvs. de nici un fel. Orice substituții sau modificări vor fi actualizate pe pagina noastră de web cât mai curând posibil. Odată ce o tranzacție de cumpărare a fost finalizată cu succes, biletele sunt trimise într-o copie în format electronic prin e-mail la adresa de e-mail dată de către cumpărător.

 

Pentru anumite tipuri de bilete, poate fi necesar să se completeze informațiile, precum: numele participantului - înainte de a putea fi eliberate biletele. Biletul acționează ca o chitanță pentru tranzacție și poate fi utilizat pentru a răscumpăra intrarea la evenimentul listat pe bilet. Un bilet imprimat pe hârtie sau un bilet electronic care detaliază numărul de referință poate fi utilizat pentru înregistrarea la eveniment.

 

Legea română reglementează acești termini și condiții și orice contestație/conflict este supus/ă jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

CONTACTAȚI-NE

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică sau modul în care îl operează, vă rugăm să contactați: SC UNIVERSUM EXPO SRL, Nr. De la Registrul Comerțului.: J40/7820/2014 Cod TVA: RO33337992, Adresa: București, Str. Pitar Moș, Nr. 6, etajul 4, Adrese de Email: contact@techweek.ro și contact@gotech.world, Telefon: +40 733 062 591.

bottom of page